O mai tii minte pe Catalina Toma? Cum au schimbat-o anii: Toate sunt la locul lor! Interviu

Luni, 02 Iunie 2014, ora 08:34
15815 citiri
O mai tii minte pe Catalina Toma? Cum au schimbat-o anii: Toate sunt la locul lor! Interviu
Foto: Catalina Toma/Arhiva personala

Catalina Toma, care in anii '90 era o aparitie incendiara in muzica romaneasca, ramanand in memoria tuturor cu hitul "Poveste fara sfarsit", cantat alaturi de B.U.G. Mafia, traieste, de cativa ani, in SUA. Nu a uitat de muzica, dar de ceva vreme a imbratisat si fotografia.

Cei care se intreaba cum au trecut anii peste ea nu pot decat sa se minuneze vazandu-i fotografiile de pe retelele sociale. "Nimic nu s-a schimbat, toate sunt la locul lor", afirma vedeta pentru Ziare.com.

De ce nu am mai auzit de tine? Ce-ai facut in toti acesti ani?

Am experimentat cu diferite stiluri muzicale, cu diferite labeluri (case de productie - n.red.) si manageri.

Industria muzicala este mereu in schimbare si, de multe ori, ce vreau eu sa fac muzical nu este compatibil cu ce vor labelurile. Pe de alta parte, in industria din momentul asta, daca nu te supui regulilor si cerintelor din industrie, nu ai o usa deschisa catre playlisturile de radio...

Am preferat, pentru o perioda, sa stau in umbra decat sa ma prezint pe platourile de televiziune ca sa vorbesc despre viata mea personala si nu despre muzica pe care o fac sau arta in general.

Cum s-a schimbat, de cand te-ai lansat in muzica, aceasta industrie in Romania?

Sincer, nu sunt intotdeauna la curent cu ce se scoate in Romania. Partea buna este ca am observat o evolutie in anumite stiluri muzicale si este o mandrie ca sunetul dance din Romania este o referinta la nivel mondial.

Cum se vede ea de peste ocean? E diferita de ce se canta acolo? In ce ar consta aceste diferente?

Sunt lumi si culturi diferite. Sunt standarde si bugete diferite. De cand locuiesc in Statele Unite nu am primit decat respect si vad o curiozitate sincera pentru cultura romaneasca.

Cum te-ai acomodat cu viata peste ocean? Ce-ti lipseste de acasa?

A fost ca si cum m-am mutat de acasa la casa de vacanta... si ca sa iti raspund la a doua intrebare, nu trece o zi fara sa imi fac paine de casa, ha ha.

Ai niste fotografii extrem de interesante pe profilul de Facebook. E vreo poveste in spatele lor?

A fost foarte clar de la inceput ca pentru mine imaginea este foarte importanta. Iubesc camera si camera ma iubeste pe mine, asa ca era doar o chestiune de timp ca sa ajung din fata camerei in spatele ei.

De cand esti pasionata de fotografie? Aceasta pasiune iti aduce si un venit? Fotografiile tale pot fi admirate undeva?

Fotografia, pentru mine, nu e sursa de venit, ci este o forma de a imi exprima creativitatea si sa exploatez putin graunta de narcisism pe care, inerent, toti o avem in noi.

In epoca in care traim, Facebook, Instagram si Twitter sunt expozitia ideala pentru un artist.

Arati la fel de bine ca acum 20 de ani. Cum reusesti?

20? Ha - ha! Am o oglinjoara magica pe care o vizitez in fiecare seara.

Ti-ai facut vreo operatie estetica?

Nu de cand mi s-a pus intrebarea asta ultima data.

Ai mai poza nud in prezent?

Astept o oferta buna, nimic nu s-a schimbat, toate sunt la locul lor.

La ce lucrezi acum?

Cum se spune aici in State, am farfuria destul de plina in momentul asta. Primesc o multime de demo-uri de la producatori, jumatate de saptamana sunt in studioul de inregistrari si jumatate in studioul de dans. Pregatesc material pentru un single nou si cateva surprize pentru fanii care sunt mai activi pe Internet.

Ce-ti place cel mai mult la tine?

Nimic nu vine usor in viata si nu toate sunt roz, asa ca sunt mandra de perseverenta pe care am descoperit-o in mine si forta de caracter de care nici nu eram constienta.

Ce-ai schimba?

As vrea sa fiu mai putin sensibila, sa nu pierd atat de repede increderea in oameni.

Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

Catalina Toma = Printesa razboinica lol.

Ce nu stie publicul despre omul Catalina Toma?

Sper sa nu sochez prea tare. Marturisesc ca parul meu natural nu este blond.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Catalina Toma SUA, #Catalina Toma BUG Mafia, #Catalina Toma nud, #Catalina Toma cantareata, #Catalina Toma interviu , #sex vedete
Comentarii
Poza Arnar
Arnar
rank 4
OooOohhh, ce va mai place....