10 lucruri de care sa tii cont inainte de a-l acuza ca te inseala

Marti, 30 Decembrie 2008, ora 18:15
8263 citiri
10 lucruri de care sa tii cont inainte de a-l acuza ca te inseala

Inainte sa il acuzi ca te inseala, ar fi bine sa te gandesti bine. Oare nu exista si alte motive pentru a explica semnele care te fac sa crezi ca te inseala? The Times te sfatuieste ca, inainte de a acuza ca nu-ti mai e fidel sa tii cont de 10 lucruri:

1. Cateodata exista si o alta explicatie cand slabeste 5 kilograme, incepe sa lucreze pana tarziu si isi pierde interesul in sex.

2. Ai nevoie de dovezi, insa cei care inseala isi pazesc cu sfintenie telefonul si inboxul e-mailului.

3. Ii poti urmari activitatea pe internet instaland programelul eNetRespect (www.nethim.com/products.html ) pe laptop. Va monitoriza activitatea lui online si iti va trimite un raport pe e-mail.

4. Daca te-ai apucat sa cauti dovezi incriminatorii, sa nu fii suprinsa cand le vei gasi. James Myers, de la Metropolitan Investigations, sustine ca "atunci cand o persoana angajeaza un detectiv particular, stie sigur ca partenerul o inseala, au nevoie doar sa o dovedeasca".

5. De ce inseala barbatii? M. Gary Neuman, autorul lucrarii "de ce inseala barbatii si ce poti face pentru a impiedica asta" sustine ca doar 8% dintre barbati pun infidelitatea pe seama insatisfactiei sexuale de acasa, in vreme ce 48% sustin ca se simt subapreciati de sotie.

6. Barbatii isi gasesc mai repede o justificare pentru sexul extramarital decat femeile, si simt mai putina vinovatie.

7. De ce inseala femeile? In general, deoarece sunt nesatisfacute de mariajul lor sau se razbuna pe un sot infidel.

8. Barbatii si femeile reactioneaza diferit cand partenerul ii inseala, Psihologul David Buss sustine ca barbatii se concentreaza mai mult pe aspectele sexuale, in vreme ce femeile se concentreaza pe cele emotionale.

9. Cu toate ca sexul extramarital este cea mai citata cauza de divort in lume, studiile arat ca intre 30-60% dintre barbati si 20-50% dintre femei vor avea o aventura.

10. Este o optiune reconcilierea? Doar daca partenerul este dispus sa puna capat relatiei extramaritale imediat.

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#semne infidelitate, #sex, #semne ca inseala , #sexy