6 greseli de evitat in pat

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 10:41
5982 citiri
6 greseli de evitat in pat

Toti se plang de rutina, dar putini sunt gata sa faca un efort pentru a lupta cu ea. Dupa o relatie de cativa ani, stim cu totii ca pasiunea se mai duce. Nu inseamna, insa, ca acest lucru nu poate fi schimbat. Nu e nevoie sa te imbraci in piele si sa-ti cumperi catuse, dar macar incearca sa eviti cateva lucruri care transforma viata sexuala in ceva cenusiu.

1. Previzibilitatea

Fiecare are stilul lui de a face sex si e bine sa ai niste trucuri personale care sa te faca deosebit in ochii celui de alaturi. Daca, insa, si-ar putea potrivi ceasul dupa rutina ta amoroasa, e de rau! Incearca sa nu ajungi in acel punct in care celalalt stie pe de rost ceea ce urmeaza sa faci, pentru ca acest lucru anunta de obice probleme mari in relatie.

2. Acelasi loc

Patul ramane de baza, e drept. Teoretic, iti ofera cele mai multe posibilitati de a experimenta tot felul de trucuri si pozitii, dar, in practica, cuplurile care pastreaza actul sexual strict in pat ajung cel mai repede la rutina. Exista o multime de locuri in casa (ati incercat vreodata pe masina de spalat pornita sau in sifonier?) si in afara casei (prea multe ca sa le mai enumeram...). Sexul in locuri publice e plin de adrenalina si cei care au incercat au ramas cu amintiri picante. Asta, daca n-au fost jenante...

3. Prea multa propaganda sau tacere mormantala

Cuvintele erotice pot excita mai mult decat toate acrobatiile din Kama-Sutra, dar incearca sa nu-ti formezi "texte", pentru ca devin obositoare si uneori ridicole. Spune ceea ce-ti vine pe moment. La fel, cufundarea intr-un "silentium lugubru", vorba lui Caragiale, e neplacuta pentru celalalt, pentru ca nu primeste un feed-back clar.

4. Te deranjeaza daca...

Incearca sa spui asta de fiecare data cand vrei sa faci ceva in pat si o sa vezi cum face o mutra plictisita (si pe buna dreptate): "da, ok, da-i drumul...". Incercarea unor lucruri mai deosebite impune o discutie in prealabil, dar nu trebuie sa ceri voie la fiecare mangaiere. Incearca delicat si, daca nu e de bine, iti va spune sa te opresti.

5. Animal sex

E bun si asta, dar nu tot timpul. Nimeni nu vrea sa se simta ca o papusa gonflabila, asa ca nu uita ca trebuie sa pui si pasiune in actul sexual. Faptul ca sunteti impreuna de mult timp si v-ati obisnuit unul cu celalalt nu e o scuza sa nu mai fiti romantici. Asta, daca iti pasa si de placerea celuilalt.

6. Teama de experimente

Impartaseste-i fanteziile tale (in afara de cele in care apare si prietenul/prietena cea mai buna) si ajuta-l sip e cel de langa tine sa faca la fel, daca are probleme la capitolul comunicare. Daca incercati ceva nou, repetati experienta pana o aprofundati, nu o faceti doar ca sa mai bifati o intrare pe lista. Jucariile si jocurile erotice, sexul la telefon sau pe chat, masajul oriental, toate sunt lucruri delicioase care pot chiar salva o relatie prafuita.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#rutina, #parteneri, #sex , #sexy