60 de ani de Playboy - cele mai sexy aparitii (Galerie foto)

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 08:59
16583 citiri
60 de ani de Playboy - cele mai sexy aparitii (Galerie foto)

Playboy este cea mai cunoscuta revista pentru barbati. A devenit celebra datorita atragatoarelor sale Playmate, dar si a unor serii de fotografii fierbinti ale starurilor care au acceptat sa apara pe coperta publicatiei.

Iata celebritatile care, pe parcursul celor 60 de ani de la aparitie, au contribuit la renumele Playboy.

In decembrie 1953 a iesit primul numar al acestei reviste. Fondatorul publicatiei, Hugh Hefner, a tintit sus. Pentru prima sa coperta, acesta a ales-o pe Marilyn Monroe, simbol al frumusetii si senzualitatii, potrivit Closermag.

In 1985, Madonna a cunoscut un imens succes cu albumul sau "Like a Virgin". Fondatorului Playboy nu i-a scapat acest lucru, convingand-o pe Madonna sa apara pe coperta din septembrie 1985. De remarcat ca vedeta apare foarte imbracata pentru felul provocator cu care ne-a obisnuit de-a lungul carierei sale.

In 1990, la doi ani dupa ce faimoasa scena din "Basic Instinct" a impus-o drept o femeie fatala, Sharon Stone a acceptat sa pozeze pentru Playboy. Pe coperta din iulie 1990, frumoasa actrita apare topless.

Printre actritele celebre care au aparut in revista lui Hugh Hefner se numara si Drew Barrymore. S-a intamplat in ianuarie 1995, cand aceasta avea doar 20 de ani. Gestul sau nu a fost apreciat de toata lumea, unii considerand ca ii va afecta cariera. Potrivit zvonurilor, Steven Spielberg i-a trimis o copie a publicatiei, pe care i-a scris ca ar fi bine sa puna ceva pe ea.

Prin frumusetea sa, Charlize Theron a facut senzatie tot timpul, dar mai ales in mai 1999, cand a aparut topless pe coperta Playboy.

Pamela Anderson este vedeta care a pozat cel mai mult pentru Playboy. A aparut in 13 numere ale publicatiei si inca mai are timp.

Senzuala actrita Dita Von Teese si-a pastrat stilul si pentru Playboy. Foarte seducatoare, purtand un portjartier din dantela neagra, aceasta este protagonista uneia dintre cele mai apreciate coperti ale publicatiei (decembrie 2002).

Jessica Alba a aparut foarte sexy pe coperta Playboy in mai 2006, chiar daca nu si-a dat acordul pentru aceasta aparitie. Tinand cont de situatie, tanara a amenintat ca va da in judecata publicatia, insa s-a razgandit, deoarece Hugh Hefner si-a cerut scuze.

Mariah Carey a contribuit si ea la cresterea vanzarilor Playboy, prin aparitia in numarul din martie 2007. Sexy, purtand un costum de baie foarte decoltat, aceasta a realizat o coperta de senzatie.

Pe Kim Kardashian o regasim foarte sexy in editia din decembrie 2007. Seria de fotografii din interior dezvaluie ceva mai mult decat coperta, populara vedeta americana declarandu-se foarte incantata de experienta Playboy.

Pentru aparitia pe coperta Playboy (ianuarie/februarie 2012), Lindsay Lohan a folosit unul dintre cele mai cunoscute accesorii, scaunul Bunny. Vedeta, dezbracata, si-a ascuns formele in spatele scaunului in forma de iepuras rosu.

Ultimul star care a raspuns afirmativ la propunerea lui Hugh Hefner este Kate Moss, care a pozat pentru editia aniversara a Playboy, pictorialul neaparand inca. Fotomodelul a declarat ca a acceptat sa pozeze nud pentru a marca cei 60 de ani de la aparitia Playboy, dar si pentru aniversarea celor 40 de ani ai sai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete Playboy poze, #Playboy 60 ani, #celebritati coperta Playboy, #femei celebre Playboy, #poze vechi Playboy , #sexy