8 lucruri pe care barbatii le iubesc in secret la femei

Joi, 29 Ianuarie 2009, ora 20:22
8863 citiri
8 lucruri pe care barbatii le iubesc in secret la femei
Foto: Glamour.com

Barbatii reproseaza femeilor anumite lucruri pe care, in realitate, le iubesc la ele. Fie pentru ca se simt neglijati, fie pentru ca partenera se simte foarte stresata, barbatii iubesc ambitia si puterea feminina chiar daca nu spun acest lucru.

Glamour.com a facut o lista cu cele opt motive pentru care barbatii isi admira partenerele, dar nu vor sa recunoasca acest lucru.

Lucreaza prea mult

Multi barbati reproseaza femeilor ca lucreaza prea mult si vin acasa tensionate. In realitate, ei sunt mandri ca partenerele lor ocupa o functie importanta si ca isi folosesc creativitatea si inteligenta pentru a avea rezultate.

Se vaita prea mult

Femeile adora sa fie rasfatate si barbatilor le place sa isi iubeasca partenera si sa ii ofere siguranta. Contrar aparentelor, ei isi gasesc partenerele dragute atunci cand le solicita ajutorul si sunt mandri ca pot fi persoana lor de incredere.

Isi cumpara prea multe reviste

Barbatii nu inteleg niciodata de ce femeile simt nevoie sa cumpere cat mai multe reviste de frumusete.

Ei le represeaza partenerelor ca sunt prea scumpe si nu folosesc la nimic. In realitate, se bucura ca au ce citi atunci cand se duc la baie sau cand isi asteapta iubita sa iasa de la dus.

Se ingrijoreaza prea repede

Chiar daca barbatii cred ca femeile se sperie din orice si se ingrijoreaza prea repede, atunci cand nu sunt intrebati cum se simt sau de ce sunt tristi cred ca partenera nu le mai acorda atentie.

Barbatii vor sa se bucure de toata atentia femeilor si le place foarte mult sa fie rasfatati de ele, in orice moment.

Vrea ca eu sa duc mereu gunoiul

Barbatii cred ca ei si partenerele lor sunt egali in drepturi. Tocmai de aceea, ei nu vad nimic anormal in faptul ca o femeie repara balamaua de la sifonier, schimba becul sau duce gunoiul.

In realitate, ei sunt bucurosi ca sunt utili, chiar daca le reproseaza femeilor ca sunt prea conservatoare si au pretentia ca ei sa se ocupe de anumite sarcini in gospodarie.

Planifica totul

In orice familie, femeia detine carnetelul de planificari. Ea stie ce cumparaturi trebuie facute si cand, cati bani trebuie cheltuiti lunar sau care este necesarul de alimente pentru intreaga familie.

Barbatii le reproseaza lipsa de flexibilitate uneori, atunci cand ei nu pot cumpara cauciucuri noi la masina pentru ca cel mic are nevoie de haine noi.

Chiar si atunci, barbatii iubesc femeile care isi planifica timpul si banii in beneficiul familiei si al prietenilor.

Este cicalitoare

Orice barbat ii reproseaza partenerei ca este cicalitoare si ca nici macar mama lui nu l-a batut la cap asa cum face ea. In realitate ei stiu ca, atunci cand sunt prea cheltuitori sau exagereaza intr-o privinta, femeia este intotdeauna langa ei sa le atraga atentia.

Chiar daca nu vor sa recunoasca, ei adora ca cineva sa le ghideze fiecare pas si sa le recunoasca meritele, atunci cand ele exista.

Se uita la prea multe telenovele

Seara stii foarte bine ca nu te poti uita la televizor pentru ca incepe telenovela favorita. Tocmai de aceea ti-ai mai cumparat un televizor, saturat de discutiile cu partenera.

Te-a facut insa curios si pe tine zilele trecute, atunci cand a fost tandra toata seara, dupa ce si-a urmarit actorii favoriti. Mai mult, ti-a placut si tie un episod si nu crezi ca ar fi gresit daca ai vedea care este deznodamantul serialului.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex, #relatii, #dragoste , #sexy