9 lucruri pe care sa nu i le spui dupa ce ai facut sex

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 23:55
6828 citiri
9 lucruri pe care sa nu i le spui dupa ce ai facut sex

Dupa instructajul facut de Lemondrop.com, care a tinut sa aduca femeilor la cunostinta ce replici taie libidoul barbatilor, un alt site, care se gandeste tot la binele barbatilor, s-a gandit sa cizeleze purtarea femeilor de dupa partida de amor.

Mergand pe aceeasi reteta, YourTango a intocmit o lista a replicilor ce trebuie evitate imediat ce activitatea in asternut s-a sfarsit. Desi greu de crezut, se dovedeste astfel ca sensibilitatea barbatilor e de durata. Adica tine macar inainte si dupa repriza de sex.

1. "Ai 10 pentru efort"

Hai, fii putin mai ingaduitoare. Nici macar putin nu ti-a placut? Chiar deloc? Incearca, mai bine, "A fost bine/dragut/OK".

2. "Esti asa de dragut!"

Termenul "dragut" e unul deloc agreat de barbati. Nici macar daca partenerul tau e mai mic. In acest caz, sigur a vrut sa-ti demonstreze ca varsta nu conteaza cand e vorba de aceasta activitate atat de serioasa. De ce tii sa-i amintesti?!

Oricum ar fi, insa, cuvinte precum "dragut, simpatic, adorabil" nu-si au locul in dormitor, cand el se doreste virilitatea intruchipata.

3. "Ar trebui sa fim doar prieteni"

Tocmai i-ai spus, deloc subtil, ca n-a fost bun de nimic. Si cu mandria lui de barbat ce faci? O terfelesti prin cearsafurile asudate de efortul depus de El?

In alta ordine de idei, poate si el gandeste la fel, dar chiar nu e cazul sa va spuneti asta cat sunteti inca goi. Exista si telefon.

4. "Te iubesc"

Si noi credem ca ati fost fantastice, dar stim ca hormonii joaca feste si ca emotiile tind sa fie exagerate tocmai din cauza lor in aceste momente.

In plus, s-ar putea sa tinem minte, in timp ce voi nu vreti decat sa uitati asta si s-ar putea ajunge la situatii nedorite.

5. "M-am nascut in ..."

OK, am devenit un pic mai intimi, dar chiar asa de mult? Hai sa vedem intai daca faza se repeta si daca exista sanse pentru o relatie. Daca da, vom asculta si aceasta poveste la un moment dat.

6. "Am nevoie la baie..."

Si, eventual, ne spuneti si de ce. Chiar nu vrem sa stim. Cat timp sunteti goale, vrem ca imaginea sa nu fie alterata in vreun fel.

7. "Cred ca am atipit pentru o secunda"

In cazul asta, aflati ca ati pierdut fix ce a fost mai bun. Promitem ca showul nu se va mai repeta. Nu sunteti un public bun.

8. "Asta a fost tot?"

Stim la ce va referiti. "Ooo, iubitule!", si asta a fost tot din partea voastra.

Serios, chiar suntem obositi. Un 10 pentru efort?

9. "Cred ca am uitat sa-mi iau pilula azi"

Daca chiar trebuie sa spui asta, macar mai asteapta putin. Iar daca chiar nu poti, cauta pe net adresa primei farmacii. E posibil sa va insotim pana acolo pentru pilula de urgenta. Pentru linistea tuturor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#replici dupa sex, #mandrie barbat ranita, #barbati mandrie sex , #sexy