Bicicleta poate dauna grav sexului

Luni, 14 Iulie 2008, ora 15:35
5176 citiri
Bicicleta poate dauna grav sexului

Barbati, aveti grija cand urcati in sa: sanatatea voastra ar putea fi pusa in pericol daca nu alegeti bicicleta potrivita!

Barbatii care aleg des vehiculul cu doua roti pentru a se deplasa se confrunta cu probleme de erectie, amorteala in zona genitala, dureri si iritatii. Sunt constatarile unui reputat chirurg urolog din Londra, dr. Vinod Nargund, publicate recent intr-un jurnal de specialitate.

De asemenea, barbatii care pedaleaza mult inregistreaza modificari ale calitatii spermei, din cauza caldurii excesive generate in zona pelviana. Si asta nu e tot: ciclistii convinsi prezinta un risc crescut de afectare a testiculelor si a functiilor acestora.

"Saua bicicletei se afla in contact direct cu perineul si structura din interiorul acestuia", explica dr. Nargund. "Aceasta zona e foarte sensibila, cu foliculi si glande sebacee care constituie un teren propice pentru infectii. Transpiratia poate cauza si ea dureri si probleme la nivelul pielii. Este esential sa alegi bicicleta potrivita".

Importante nu sunt doar modelul, inaltimea si ajustarea seii, ci si rezistenta pe care o genereaza pedalele. "Daca opun prea multa rezistenta, pot provoca probleme de sanatate in zona inghinala", spune dr. Nargund.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
#sex, #sanatate, #impotenta, #erectie, #bicicleta, #iritatie , #sexy