Calea cea mai sigura spre orgasm

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 23:14
13413 citiri
Calea cea mai sigura spre orgasm

O femeie trebuie sa isi calculeze foarte bine fiecare pas pentru a avea parte de o seara pasionala. Totul incepe cu o cina romantica, in care incerci sa il seduci, pentru ca amandoi sa va doriti sa va ridicati cat mai repede de la masa.

Costumatia trebuie aleasa foarte bine, iar gesturile lascive nu trebuie sa lipseasca, arata ivillage.com.

Dupa ce ati parasit restaurantul, asigura-te ca el vrea, la fel de mult ca si tine, sa ajungeti intr-o camera.

Pentru a te pregati de seara cea mare ai putea face cateva exercitii de tip Kegel, care sunt benefice atat pentru pregatirea cat si pentru prelungirea actului sexual. Cand in sfarsit ai ajuns in pat ai putea sa incerci sexul oral. Ofera placere garantata si este o deschidere perfecta catre o seara fierbinte.

Pentru a reusi sa ajungeti la un orgasm simultam asigura-te ca el nu va termina repede. Este necesar sa stii cand sa te opresti pentru ca seara sa nu se termine rapid. Retine care au fost cele mai sensibile puncte si ce ti-a placut cel mai mult pentru ca la final sa ii spui.

Respiratia joaca un rol foarte important in atingerea orgasmului. Oamenii de stiinta cred ca daca reusesti sa iti tii respiratia exact in momentul culminant senzatia de placere este mai pregnanta.

Un alt pont in stimularea partenerului si este sunetul. Nu te feri sa vorbesti sau sa gemi. Pe cat de sexy sunt sunetele pe atat de utile si indispensabile se dovedesc atunci cand iti doresti o noapte fierbinte.

Dupa terminarea actului sexual, barbatul trebuie incurajat. Femeile trebuie sa se fereasca de la a face critici si observatii. Dimpotriva, daca arata ca a fost placut si isi informeaza partenerii despre punctele forte ale partidei, urmatoarea escapada erotica va fi cu atat mai placuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
Victoria pentru Ucraina este acum cea mai bună modalitate de a ne asigura că NATO nu trebuie niciodată să lupte direct împotriva Rusiei. La zece ani de la invazia Rusiei în Ucraina, care a...
Cancelarul german face apel la Israel să „contribuie la detensionare” după atacul iranian. „Este un succes care nu trebuie risipit”
Cancelarul german face apel la Israel să „contribuie la detensionare” după atacul iranian. „Este un succes care nu trebuie risipit”
Cancelarul german Olaf Scholz a chemat luni Israelul să „contribuie la detensionare” în Orientul Mijlociu după atacul iranian fără precedent din weekend, transmite AFP. Cancelarul...
#sex, #pozitii, #Cina, #orgasm, #sex oral, #sfaturi , #sexy