Cand el nu te mai vrea, ce e de facut?

Joi, 04 Iunie 2009, ora 06:39
67651 citiri
Cand el nu te mai vrea, ce e de facut?
Foto: LoversLoveLife

Daca femeile, din diverse motive, refuza sa isi indeplineasca, fie si pentru o seara, obligatiile conjugale, barbatii trec cu vederea incidentul si isi incearca norocul altadata. Ce se intampla insa cand el te refuza?

Cand "Iubitule, ma doare capul" se transforma in "Iubito, nu acum", e un semn ca ceva nu e in regula. In general, libidoul barbatilor nu intra in concediu decat din motive serioase. De aceea e esential sa stii care sunt aceste motive si sa stii sa le eviti sau sa rezolvi problema, arata SoxNews.

Uneori, cand iubitul e suparat pe tine, ai mari sanse sa nu mai vrea sex o perioada. De multe ori, barbatii folosesc aceasta strategie pentru a te "pedepsi" daca ai facut ceva rau sau ca sa-ti atraga atentia ca ceva nu e bine.

Abuzul sexual sau violenta au, de cele mai multe ori urmari serioase asupra vietii sexuale a unui individ. Barbatii care refuza sa faca sex ar putea sa fi suferit, in trecut, astfel de abuzuri. In general, astfel de probleme se rezolva la psiholog, si nu e cazul sa insisti cu avansurile.

Problemele de sanatate sunt si ele de vina pentru libidoul scazut: depresia sau o alta boala pot fi cauza problemelor din viata sexuala. Incurajeaza-l sa mearga la medic si sa rezolve aceste probleme.

Dependenta de alcool sau de droguri sunt si ele cauze ale pauzelor in viata sexuala. Insa aici deja situatia este extrem de grava si trebuie mers la un specialist urgent.

E greu sa accepti, insa aspectul fizic extrem de important, chiar si cand este vorba despre o relatie amoroasa bazata pe sentimente puternice. Multe femei se gasesc, dupa ce au avut o relatie de cativa ani cu un barbat, ca nu mai sunt dorite pentru ca nu si-au pastrat silueta.

Aminteste-ti ca, indiferent cat de mult te-ar iubi, unui barbat ii place sa aiba o femeie cu forme prea pline langa el. Nu renunta la mersul la sala doar pentru acum ai o relatie serioasa si te iubeste, dragostea nu e de ajuns. Fii sexy si naturala si nu uita: relatia nu sta in sex, dar sexul sta in relatie.

O alta problema ar putea fi disfunctiile erectile - daca s-a intamplat de mai multe ori sa nu "presteze bine", s-ar putea ca altadata nici sa nu mai vrea sa incerce.

Pornografia poate si ea uneori sa duca la probleme intr-un cuplu. Daca sesiunile "solo" de sex nu sunt ceva neobisnuit pentru barbati, exista cazuri in care se depaseste limita si devin dependenti de filmele erotice. Si in acest caz e momentul sa apelezi la un specialist.

Cand partenerul nu isi mai doreste intimitatea, e normal sa te simti singura si abandonata. Nu e cazul insa sa disperi. Ai grija ca mereu sa creezi un mediu in care el sa se simta in siguranta si incurajeaza-l sa vorbeasca cu tine despre problemele pe care le are.

Nu adopta o atitudine critica si nu fii cicalitoare sau agresiva, asa nu faci decat sa il indepartezi. Incearca sa il convingi sa apeleze la un specialist si sa adopte un stil de viata sanatos: mergeti impreuna la sala, faceti exercitii fizice si ai grija ca regimul alimentar sa fie potrivit.

Grija fata de celalalt, comunicarea si activitatile facute in cuplu pot sa reaprinda vapaia si sa garanteze nopti fierbinti in dormitor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#sex relatii dragoste, #cand mai vrea , #sexy