Care e cel mai nebunesc loc unde ai facut sex?

Luni, 18 August 2008, ora 22:59
17027 citiri
Care e cel mai nebunesc loc unde ai facut sex?

Cand iti arunca privirea aia pe care o cunosti foarte bine si care nu poate insemna decat dorinta, trecutul, prezentul si viitorul se limiteaza la o partida de sex nebunesc atunci, acolo!

Chiar si cei mai pudici dintre noi trebuie "sa pateasca" asta cel putin o data. De ce? Ca sa nu dam dreptate celor mai in varsta, ca tineretea este irosita pe cei tineri.

De ce? De dragul amorului, al momentului, al vietii la intamplare, al adrenalinei ca oricand poate veni cineva, pentru a-i arata constiintei ca putem foarte bine s-o inchidem intr-un acvariu si sa inghitim cheia fara sa ne para rau! Desigur, nu fara sa ne protejam.

Sa faci sex in lifturi, in masini, in parcari, in amfiteatre sau in toaletele publice a devenit la fel de incitant ca sexul in propria camera. Adica la fel de interesant ca o discutie cu bunica! Care sunt cele mai nebunesti locuri care ne starnesc dorinta astazi?

Cum orasul este un organism viu, care traieste prin noi si prin ceea ce facem, nu putine sunt legendele urbane legate de sexul in public.

Practicate de studenti si nu numai, coridoarele facultatii raman printre cele mai nebunesti locuri publice unde sexul parca incepe sa prinda alt gust.

Alti rebeli spun insa ca nici acoperisul unei sali de gimnastica nu este de ignorat, desigur, sub pretextul unei lectii de astronomie, cand ba mai pica o stea, ba mai rasare una, cei patru sateliti ai lui Jupiter se vad mai bine...

Cei care nu se duc nici la sala de gimnastica si nici studenti nu mai sunt au incercat si un loc mai putin conventional: toaleta unei maternitati. Cei care reusesc sa nu bage in seama efectele sexului neprotejat, si anume maternitatea, si sa traiasca clipa indiferent de loc, de ce nu?

Ce se intampla cand e vara, sunteti intr-o barca, nu singur/a, si soarele v-a batut prea mult in cap? Probabil ca lasati vaslele sa se odihneasca cel putin o jumatate de ora intr-un loc mai ferit de ochii curiosilor.

Alte legende urbane spun ca nimic nu se compara cu sexul intr-o sala de judecata, pe scaunul judecatorului. Desigur, daca ne lasam imaginatia sa umble hai hui, nu putem ignora nici o pereche de catuse si nici ciocanul judecatorului!

Alte locuri care cresc adrenalina in timpul actului sexual sunt cabinele de telefon, birourile de la munca, cluburile dupa ora 5:00 si chiar cimitirele si sicriele. Important nu este locul, ci rezultatul.

Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a anunțat că zeci de persoane au fost evacuate, vineri, 19 aprilie, dintr-un supermarket din municipiul Focşani după ce o servietă suspectă a...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#sex, #public, #maternitate, #lift, #parcare , #sexy