Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce gandesc barbatii in timpul sexului

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 18:08
9473 citiri
Ce gandesc barbatii in timpul sexului
Foto: Teamsugar.com

De la becul prea puternic, meciul care tocmai s-a incheiat, senzualitatea partenerei si dorinta de a-i fi recunoscute meritele sexuale, toate aceste lucruri trec prin gandul unui barbat in timpul unei partide fierbinti.

Zambetul femeii si gemetele de placere ii dau sperante ca ea isi va lua inima in dinti si ii va spune in sfarsit cat de bun este la pat si cat de bine stie sa o atinga, informeaza glamour.com.

Daca femeile vad un zambet inghetat pe chipul unui barbat atunci cand se afla goale in fata lui, atunci cu siguranta stiu ca el exclama "Doamne, cat de bine arata!".

Iar daca sarutarile tale il lasa rece si este absent de la atingerile suave pe care vrei sa ti le intoarca, cu siguranta regreta ca echipa favorita de fotbal a pierdut un meci decisiv.

Sa nu crezi ca ritmicitatea este intotdeauna o expresie a placerii. Barbatii care stiu ca sunt presati de timp sau care se grabesc sa si sarute partenera sa o si atinga, dezbrace si satisfaca in acelasi timp se gandesc ca partida a durat cam mult si trebuie sa se incheie.

Insista foarte mult sa fie el deasupra, iar atunci cand vrei tu sa conduci, ii simti un gest usor de dezaprobare.

De cele mai multe ori sunt jenati de becul prea puternic, lumina galbena sau micile caderi de tensiune.

Barbatii ajung pe culmile placerii mult mai repede decat femeile, iar acest lucru este stiut de toata lumea.

Dar atunci cand respiratia este ingreunata si a reusit sa geama putin, barbatul isi doreste ca si partenera sa ajunga la aceeasi stare pentru ca nu mai poate sa reziste mult.

Daca faceti sex de mult timp si ezita sa iti spuna fanteziile lui sexuale, fii sigura ca isi doreste sa iti provoci singura placere, dar este jenat sa iti spuna.

Sarutul in ureche este excitant pentru un barbat. Daca accepta fara sa se impotriveasca, atunci cu siguranta se gandeste ca i-ar placea sa fii mai obraznica in timpul sexului.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#barbati gandesc, #sex nebun, #gand, #partida sexuala , #sexy