Ce sa faci si ce sa nu faci de Ziua Indragostitilor?

Marti, 09 Februarie 2010, ora 20:49
4472 citiri
Ce sa faci si ce sa nu faci de Ziua Indragostitilor?
Foto: Cosmopolitan

Multe femei vad in Ziua Indragostitilor ocazia perfecta pentru a-i demonstra iubitului cat de mult il iubesc si ce inseamna el pentru ele. Daca esti una dintre femeile ce au ales sa isi demonstreze dragostea in aceasta zi, citeste in continuare la ce trebuie sa ai grija pe 14 februarie.

Fa-l sa vada rosu in fata ochilor, te sfatuieste Cosmopolitan. Foloseste un ruj rosu si nimic nu il va impiedica sa se uite la tine toata noaptea si poate chiar mai mult. Iti poti marca teritoriul sarutandu-l pe tot corpul si lasandu-i urmele buzelor tale peste tot. Nu te prezenta cu obisnuitul aspect natural in fata iubitului tau. Este adevarat ca iti iubeste chipul angelic, insa azi demonstreaza-i ca il iubesti intr-un mod diferit.

Fa in asa fel incat sa apari in fata sa cat mai sumar imbracata sau fara sa porti ceva pe tine. Nu numai ca ii vei face o surpriza placuta, dar veti avea parte de noi senzatii in pat. Daca iti este rusine sa apari complet dezbracata in lumina, poarta un accesoriu in zona bikiniilor. Chiar daca pare ciudat, nu purta tanga, ci mai degraba chilotei gen boxeri. Se pare ca acestia sub mult mai sexi, deoarece fac fundul sa arate mai sexy.

Ofera-i cadou de Ziua Indragostitilor cel mai potrivit parfum

Alege un parfum special doar pentru dormitorul vostru. Pulverizeaza parfum pe gat, la incheieturi si la genunchi pentru a-l excita de fiecare data cand te atinge. Nu folosi acelasi parfum pe care il folosesti de obicei, chiar daca iubitului tau ii place.

Ziua iesi in oras cu prietenele pentru ca iubitul tau sa nu banuiasca de ceea ce il asteapta seara. Daca ai sta in casa toata ziua si ai astepta sa apara printul pe un cal alb cu un buchet de flori, ai gresi.

Cum distrugi Ziua Indragostitilor? Cumparandu-i un cadou neinspirat

In cazul in care vrei sa iesiti in oras, alege un loc special pentru amandoi. Sincer? Restaurantul nu este o decizie tocmai inteleapta pentru ca toata lumea va face acelasi lucru de Ziua Indragostitilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Ziua Indragostitilor sfaturi cuplu, #Ziua Indragostitilor sfaturi , #sexy