Ce secrete ale seductiei poti invata de la Jackie Kennedy

Marti, 10 Martie 2009, ora 19:16
10700 citiri
Ce secrete ale seductiei poti invata de la Jackie Kennedy

Daca iti doresti sa intalnesti un barbat, insa nu vrei sa ai de-a face cu "pestii mici", atunci e cazul sa inveti cateva trucuri ale seductiei potrivite pentru a atrage "pestii mari".

Pune-ti ochelarii de soare cu rama neagra si urmeaza sfaturile seductiei oferite de una dintre marile maestre ale lumii, fosta Prima Doamna americana, Jackie Kennedy.

In cartea "What Would Jackie Do?" (Ce ar face Jackie, n.r.), autoarele Shelly Branch si Sue Callaway dezvaluie cele mai de succes tehnici ale acestei adevarate doamne, noteaza iVillage.

Foloseste defectele in avantajul tau

Femeile din zilele noastre sunt obsedate de standarde de frumusete ridicole si tind sa devina, in timp, o copie precum multe altele.

Jackie recunoastea insa ocazia de a face dintr-un defect un avantaj - nasul roman, posteriorul mai mare decat standardul, sau, in cazul ei, ochii foarte departati.

Stilul lui Jackie a devenit sinonim cu ochelarii mari cu rame groase - un exemplu cum un defect se poate transforma intr-un reper de stil.

Nu speria inutil barbatii

Desi era foarte citita si poseda o inteligenta remarcabila, in tinerete, Jackie mima nervozitatea, spre exemplu, in preajma barbatilor. Se plangea ca se teme de examene, spre exemplu.

A inteles ca o femeie independenta se poate dezvalui unui barbat doar in timp. Asa ca nu coplesea pe nimeni cu IQ-ul ei, ci le oferea barbatilor sansa sa observe mai intai ce personalitate placuta are.

Vorbeste incetisor si poarta tot timpul ruj la tine

Jackie facea eforturi deosebite sa-si tempereze vocea puternica. Si-a propus sa vorbeasca "sotto voce", o chestiune care li se parea barbatilor seducatoare.

Ei erau obligati sa se apropie de ea pentru a o auzi mai bine, ea se asigura mereu ca buzele ei erau perfect puse in valoare de un ruj intr-o culoare care o avantaja.

Fii detasata

Tatal lui Jackie avea opinii ferme despre cum ar trebui o femeie sa puna mana pe un barbat: "Sa fii greu de obtinut!", ii spunea el. Jackie i-a luat sfatul in serios, preferand sa para nonsalanta decat dornica sa-si gaseasca un partener.

Admiratorii se plangeau ca abia scoteau de la ea un sarut pe obraz, iar dupa logodna cu JFK, nu s-a sfiit sa-si lase barbatul sa o astepte cu nerabdare cateva saptamani, plecand in Europa pentru o vacanta de placere.

Fa-l epicentrul universului tau

E bine sa pari in permamenta fascinata de barbatul cu care esti. Nu lasa sa vada ca te plictisesti, ca ii privesti peste umar si ai grija sa-i pui intrebari despre lucrurile care il intereseaza.

Beneficiul colateral al acestei tehnici este ca iti permite sa ramai enigmatica, pentru ca el va vorbi tot timpul. Foarte putini barbati pot rezista acestei cantitati uriase de interes in persoana lor.

Cand este prea aglomerat in trei, ridica miza la patru

Aminteste unui barbat ca nu este singurul care are legaturi amoroase in afara relatiei voastre.

La inceputul lui 1968, cand era curtata de armatorul grec Ari Onassis, Jackie a plecat in Mexic cu Roswell Gilpatric, o veche cunostinta a ei din Washington - cu toate ca el era in proces de divort.

Pune-te bine cu capul familiei

Multe femei fac eforturi sa se imprieteneasca cu mama iubitului lor, insa Jackie a avut grija sa intre in gratiile tatalui lui Jack Kennedy. Acesta avea foarte multa influenta asupra fiului si controlul asupra averii familiei.

Multumita bunicului ei, Jackie a invatat cum sa se comporte pe langa barbatii mai in varsta, puternici - socrul ei, Joe Kennedy, a preferat-o intotdeauna. Asa ca, daca un inel si o propunere in casatorie sunt in agenda ta, ai grija sa te pui bine cu tatal iubitului tau.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#sfaturi de seductie, #Jackie Kennedy , #sexy