Ce spune zodia despre viata ta sexuala?

Vineri, 02 Ianuarie 2009, ora 23:00
12776 citiri
Ce spune zodia despre viata ta sexuala?

Toata lumea are un semn zodiacal. Acestea influenteaza o alta parte a vietii noastre.

Marte si Venus sunt in general considerate planetele "relatiilor si sexului", si trebuiesc combinate cu planeta care iti guverneaza zodia pentru a avea o imagine completa a nevoilor sexuale si emotionale.

Toate "planetele personale" - Soarele, Mercur, Venus si Marte - trebuiesc combinate pentru a determina cum esti intr-o relatie.

Fox News a intocmit o lista a zodiilor si a ceea ce spun ele despre inclinatiile sexuale ale celor nascuti sub fiecare semn in parte.

Berbec

Berbecul este semnul copilului. Acestia doresc sa fie primii la orice, asa ca se arunca cu capul inainte, si se pot rani usor. Cu toate ca le displace sa fie respinsi, isi revin destul de repede. Berbecul este dominat de impusivitate, "arde" repede si se epuizeaza la fel de repede. Le este greu sa se concentreze pe o singura persoana.

Taur

Incet si loial, taurul este o persoana rabdatoare, care isi doreste sa fie inconjurat de confort. Este senzual si prefera sa astepte lucrurile bune din viata. In pat, poate face acelasi lucru la nesfarsit fara a se plictisi, si din incapatanare si lene, poate ramane in continuare intr-o relatie care nu il mai satisface.

Gemeni

Geamanul este un semn intelectual. Au nevoie sa le fie stimulat creierul si adora sa faca doua lucruri in acelasi timp, asa ca pot fi foarte usor implicati in doua relatii diferite. Sunt foarte creativi din punct de vedere sexual, si cauta mereu ceva sa le condimenteze viata si sa le stimuleze intelectul.

Rac

Protector si sensibil, racul are nevoie sa se simta protejat pentru a avea o relatie serioasa. Au nevoie de stabilitate pentru a avea grija de celalat. Pot fi cam dependenti in pat si dau dovada de grija pentru partenerul lor.

Leu

Semnul copilului dar si al ego-ului, leului ii place sa se dea in spectacol si sa joace roluri, intrucat au nevoie ca atentia tuturor sa fie atintita asupra lor. Se asteapta sa fie aplaudati pentru reprezentatia din pat, chiar daca este una repetitiva. Au o multime de mandrie si nu vor ramane intr-o relatie daca ego-ul lor nu este satisfacut.

Fecioara

Fecioarele sunt in general considerate nazuroase, insa sunt doar inca unul dintre semnele "intelectuale". Sunt dominate de Mercur, planeta comunicarii, asa ca le place o conversatie buna. Fecioarele sunt un semn extrem de sexual. Asa ca acest semn alege cu atentie cu cine vrea sa fie si prefera sa fie in relatii sigure.

Balanta

Balantele iau decizii foarte greu, deoarece nu reusesc niciodata sa ajunga la un echilibru perfect intre pro si contra. Sunt un semn al relatiilor, datorita farmecului lor si nevoii de a lasa si pe umerii altcuiva deciziile. In ceea ce priveste sexul, prefera gratia in locul vulgaritatii.

Scorpion

Semnul sexului prin excelenta, sunt pasionati si extremisti in tot ceea ce fac. Sunt cei mai fericiti cand se afla intr-o relatie sexuala implinita. Scorpionii pot fi posesivi si uneori dominatori, insa sunt un semn de apa, ceea ce inseamna sa sunt si extrem de sensibili. Sunt foarte selectivi si au standarde inalte in orice.

Sagetator

Acest semn zodiacal iubeste libertatea si ii place sa experimenteze cat de mult se poate. Barbatii au tendinta sa ramana celibatari pentru o perioada indelungata. In ceea ce priveste sexul, nu le plac limitele si pot avea excesiv de multi parteneri si la fel de multe experiente.

Capricorn

Sensibil si serios, capricornul se simte cel mai bine in relatiile serioase. Din punct de vedere sexual, capricornii sunt incapatanati si nus e multumesc cu "nu". Sunt un semn al realizarilor, asa ca nimci nu le sta in cale cand isi pun in gand sa obtina ceva.

Varsator

Inovatorul zodiacului este un intelectual care are mereu nevoie de stimulare mentala pentru a fi interesati de cineva. Cu o latura usor "stiintifica", varsatorii sunt imprevizibili si pot oferi surprize neasteptate.

Pesti

Pestii sunt un semn de apa, deci au un mare nivel de sensibilitate si maturitate in ceea ce priveste relatiile. Le place securitatea, insa au tendinta sa se lase purtati de val, asa ca nu raman prea mult timp in acelasi loc. Cel mai intuitiv dintre semnele zodiacale, persoanele nascute in zodia pestilor au incredere in intuitia lor despre oameni. In ceea ce priveste chestiunile sexuale, pestii simt care ar trebui sa fie urmatoarea lor miscare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#semne zodiac, #viata sexuala , #sexy