Ce vor barbatii?

Joi, 07 Mai 2009, ora 18:41
6443 citiri
Ce vor barbatii?
Foto: GoodCleanLove

Cele mai ascunse placeri ale lui nu sunt intotdeauna cunoscute de reprezentantele sexului feminin. Trebuie sa recunoastem, cateodata suntem prea egoiste sa ne mai gandim si la ce vrea el.

Ca sa cunosti un barbat cu adevarat, e nevoie de efort si interes. In primul rand, rebuie retinut ca nu toti barbatii sunt la fel - cum am putea crede uneori cand ii vedem in tribune, la un meci.

Diferentele sunt vizibile in special atunci cand vine vorba de barbatii casatoriti si burlaci, arata revista Glamour, in editia electronica.

1. Ce ii place lui cel mai mult?

Burlacul va prefera mai mereu ca partenera lui sa fie grijulie si sa ii placa sa exploreze. Atunci cand totul e nou, simtul aventurii trebuie sa conduca pasii unei femei - de obieci, e bine sa incepi o calatorie cu mainile pe spatele lui, unde centrii nervosi raspund cu placere la mangaieri.

Sotii iubesc la nebunie sexul de impacare, cu sau fara cearta de rigoare. Nu uitati ca vorbele urate sunt cel mai bine spuse... in pat.

2. Cum ii place sexul oral?

Burlacul nu se satura niciodata, nici sa primeasca nici sa ofere. De aceea, e bine sa nu fii nici tu zgarcita si sa arati ca esti recunoscatoare.

Barbatii casatoriti vor mereu ca totul sa fie ca prima oara: zambetul, saruturile, dar si sexul. Le place o partenera entuziasmata si dornica de actiune. Daca ai de gand sa afisezi o mina plictisita in timp ce ii faci sex oral, mai bine lasa.

3. Cum ii place sa te imbraci?

Barbatii necasatoriti nu recunosc, insa le place intimitatea. Nu te sfii sa imprumuti un tricou de-al lui daca petreceti o noapte impreuna la el acasa.

Sotul va aprecia mereu schimbarea: mai ales daca renunti la pijamaluta cu model de pisicute si incerci, macar o noapte, o lenjerie sexy cu model de blana de leopard. Arunca tricourile hainele largi si in culori inchise, nu te prind oricum.

4. Preia comanda!

Barbatii iubesc femeile puternice. De aceea, e bine sa preiei comanda din cand in cand: fii cat mai explicita atunci cand spui ce vrei de la el. Nu vrei sa porniti cu stangul intr-o relatie, nu? Si daca stie ce iti place, cu siguranta o va mai face.

Un barbat casatorit nu se da inapoi de la un mic scenariu planificat cu grija. Trebuie sa fie mereu ceva ce nu ati facut pana acum impreuna.

5. Unde ii place lui?

In principiu, cam oriunde accepti si tu. Insa exista si mici diferente in ceea ce priveste preferintele. Un burlac prefera sexul aventuros sau unde e interzis, spre exemplu la birou. Barbatul casatorit va evita, pe cat posibil, rutina zilnica si nu se da in vant dupa pat sau bucataria unde beti cafeaua impreuna dimineata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vor barbatii sex , #sexy