Cele noua minuni ale sexului

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 18:28
11523 citiri
Cele noua minuni ale sexului
Foto: The Sun

Sexul nu este numai frumos, dar si foarte sanatos. Cu cat mai multe partide sexuale, cu atat mai multa pofta de viata, zambete, atitudine pozitiva si optimism.

Sexul este un bun calmant, iar stresul acumulat in timpul zilei poate disparea dupa o singura partida nebuna, in care sa fie dezlantuite toate pasiunile reprimate in timpul zilei, informeaza The Sun.

Sex pentru longevitate

Sexul inseamna sanatate si vigoare, iar cele mai longevive persoane recunosc ca unul din secretele lor a fost viata sexuala activa. Tocmai de aceea, medicii recomanda persoanelor peste 50 de ani sa faca sex macar o data pe saptamana.

Din pacate, doar 20% din persoanele trecute de a doua tinerete mai practica sexul regulat, chiar daca efectele sunt de durata.

Sexul regleaza tensiunea

Persoanele cu probleme de inima pot incerca o cura de sex periodic. Chiar daca imediat dupa partida pulsul este unul galopant, in timp el se regleaza, iar riscul producerii accidentelor vasculare se reduce considerabil.

Un studiu al unor experti britanici a aratat ca sexul creste nivelul dopaminei, hormonul fericirii si astfel organismul se poate relaxa, iar stresul asociat hipertensiunii dispare.

Libidoul scazut este si el un indicator al aparitiei problemelor de tensiune, iar tratamentul sexual pentru reglarea ei are o eficienta mai mare in cazul femeilor.

Sex si fara diabet

Exercitiul fizic, efortul si arderea caloriilor sunt cele mai recomandate masuri pentru evitarea sau tratarea diabetului de tip 2. In timpul unei partide sexuale arderile sunt intense, exercitiul fizic este unul dur, dar placut, iar cura de sex poate fi cel mai indicat remediu.

Mai mult, in timpul orgasmului se imbunatateste actiunea insulinei, iar starea de sanatate a persoanelor care sufera de diabet se imbunatateste considerabil.

Sex, nu infarct

Barbatii care fac sex doar o data pe luna sunt de doua ori mai expusi riscului producerii unui infarct.

"Sexul este benefic sistemului cardiovascular, iar efectul sau este vizibil pe masura folosirii acestei metode. Cu cat mai mult efort, cu atat mai multe beneficii", a spus medicul britanic Carol Cooper.

Datorita efectelor benefice asupra circulatiei sangelui, sexul imbunatateste si cantitatea de oxigen de la nivelul celulelor.

Sex contra kilograme

Daca nicio dieta nu a dat rezultate pana in prezent, sexul regulat te scapa cu siguranta de kilogramele in plus.

Excesul de grasime de pe abdomen, coapsele viguroase sau greutatea suparatoare vor fi imbunatatite dupa un regim drastic de sex zilnic, sau macar de trei ori pe saptamana.

Imunitate mai buna, sex mai mult

Organismul este mai viguros si se apara mai bine de raceli sau virusi atunci cand functioneaza normal.

Partidele de sex regulate iti vor intari imunitatea organismului, iar racelile periodice vor fi doar o amintire.

Mai multa incredere

Performantele sexuale, confirmate de partenera si simtite de tine, iti vor intari impresia ta despre tine. Mai mult, vei fi mai increzator in fortele tale si acest lucru va fi vizibil pentru oricine.

O partida de sex reusita asigura un tonus bun, increderea in sexualitatea si senzualitatea propriei persoane.

Sex contra migrenelor

Aspirina saracului este remediul cel mai vechi si cel mai bun pentru tratarea durerilor de cap suparatoare. Migrenele puternice sau indispozitiile dispar dupa o simpla partida sexuala reusita.

Tocmai de aceea, daca nu ai reusit sa combati durerea de cap cu nici un medicament sau plimbare in aer liber, sexul este cel mai bun antidot.

Somn de inger

Persoanele care au insomnii de sezon sau au un somn agitat si se trezesc mai obositi decat erau inainte de a adormi pot incerca tratamentul cu sex mult si des.

Consumul de calorii si efortul dezvoltat de fiecare partida sexuala in parte vor face ca somnul tau de noapte sa fie odihnitor. Vei dormi ca un ingeras dupa cateva zile de sex nebun, in care sa nu te gandesti la nimic ci doar la relaxarea ta.

Sexul este un remediu general pentru tratarea multor afectiuni organice. Practicat cu regularitate, el indeparteaza durerile si starile de indispozitie intr-o singura noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#minuni sexuale, #sex, #partida sexuale, #efecte sex , #sexy