Cinci lucruri care iti pot distruge viata sexuala

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 19:13
7070 citiri
Cinci lucruri care iti pot distruge viata sexuala
Foto: Glamour.com

Lipsa de experienta, timiditatea sau necunoasterea propriului corp sunt doar cateva din motivele care iti pot distruge viata sexuala.

Toate problemele au, insa, si remedii. Trebuie doar sa fie cunoscute pentru a putea fi corectate. Ivillage.com a alcatuit un top al celor mai frecvente probleme care stau la baza deteriorarii relatiilor sexuale..

Sexul oral

Nu multe femei sunt dispuse sa vorbeasca despre aceste subiect, insa majoritatea barbatilor cred ca sexul oral este absolut necesar intr-o relatie. Mai mult, femeile care nici nu vor sa auda de sexul oral isi exprima aceste sentimente in momente intime, in care barbatul se poate simti jignit.

Celebrul sexolog britanic Tracey Cox le-a sfatuit pe femeile care nu se simt pregatite pentru un astfel de pas sa se gandeasca la cat de important este sexul oral pentru partener. Igiena riguroasa si ambianta romantica pot ajuta femeia sa isi invinga temerile.

O pozitie prin care femeia sa controleze partida va contribui la o stare de siguranta, propice marelui moment. Cox crede ca, dupa prima experienta de acest fel, multumirea partenerului va cantari greu in repetarea ei.

Frica de noutate

Esti conservatoare si tie iti plac lucrurile pe care le-ai mai incercat. Tocmai de aceea refuzi cu regularitate noile sugestii ale partenerului. Nimic nu il jigneste pe un barbat mai mult decat senzatia ca sugestiile lui nu sunt potrivite pentru relatia voastra.

Remediul acestui impas il reprezinta curajul si compromisul. Daca te sperie propunerile lui, le poti adapta metodelor pe care le-ati mai practicat. Astfel, el va observa ca te straduiesti sa ii indeplinesti dorintele, iar tie s-ar putea sa iti placa.

Nu tot ceea ce este nou este si daunator, tocmai de aceea, treptat, ai putea incerca cate o idee de-a partenerului, intr-o forma acceptata de tine.

Fara orgasm

Cele mai multe femei au primul orgasm independent de cel al barbatului. Pentru ca ele ajung mult mai greu sa atinga placerea absoluta, nu intotdeauna se gandesc la ceea ce simt barbatii in acele momente.

Pentru el, unul din cele mai frumoase lucruri pe care ti le poate oferi este orgasmul. Tocmai de aceea, daca nu ai simtit niciodata marea placere, iti va fi foarte greu sa reusesti fara ajutor.

Remediul acestei probleme o reprezinta masturbarea. Sexologii recomanda femeilor care nu au avut niciun orgasm, chiar daca si-au inceput viata sexuala de o perioada indelungata, sa incerce autosatisfacerea.

Odata atins orgasmul, de la o partida sexuala la cealalta vei fi mai atenta la miscarile si atingerile care iti provoaca cea mai mare placere. Nu uita de fanteziile sexuale pe care le ai. Niciodata nu strica sa le impartasesti partenerului.

Lispa de initiativa

Daca niciodata nu ai initiativa, gandindu-te ca partenerul initiaza partidele voastre sexuale, nu vei sti niciodata ce inseamna sexul salbatic. Mai mult, libidoul tau va ramane constant, iar placerea nu va atinge cote maxime.

Remediul acestei probleme este cat mai mult sex. Corpul uman isi formeaza foarte repede obisnuintele, iar sexul regulat semnifica si o crestere a placerii.

Micile incidente jenante

Sunetele mai putin placute, televizorul care porneste brusc pentru ca te-ai asezat pe telecomanda, telefonul care suna, colegul de camera care da buzna peste tine pentru ca ai uitat sa inchizi camera sunt doar cateva din momentele jenante ale unei partide de sex.

Remediul practic nu exista. Si pentru ca aceste lucruri se pot intampla oricui, nu puteti decat sa va amuzati pe seama lor. Mai mult, la finalul partidei puteti discuta despre ele, iar cand se repeta, nu vor mai fi o surpriza.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex, #Amor, #inamic, #distruge , #sexy