Culorile si sexul

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 20:45
14411 citiri
Culorile si sexul

Culorile pot spune foarte multe despre o persoana: de la tipul de personalitate, pana la preferintele in materie de sex. Nu spune ca nu ai o culoare preferata. Gandeste-te ce tonuri predomina in garderoba ta, in casa si in lucrurile care te inconjoara si afla ce tip de amant esti.

ALB

Persoanele carora le place aceasta culoare sunt foarte romantice, prefera sa faca dragoste si nu sex, intotdeauna intr-o atmosfera cat mai placuta, la lumina lumanarilor, cu uleiuri parfumate si un preludiu foarte lung.

Sunt destul de incordate si se gandesc mereu cum sa procedeze pentru a-si satisface partenerul. Au tendinta sa considere actul sexual ca fiind rusinos si prefera sa se dezbrace sub patura, neaparat cu lumina stinsa.

NEGRU

Persoanele carora le place negrul sunt considerate ca fiind enigmatice, misterioase. Atrase de misticism si de latura "mai neagra" a lucrurilor, pot avea inclinatii spre perversiunile sexuale, atingand apogeul atunci cand sunt nefericite sau supuse stresului. Specialistii sustin ca sado-masochistii sunt unii dntre cei care prefera adesea negrul.

GRI

Este culoarea celor indecisi, nesiguri si, deseori, apatici. Aceeasi dispozitie o au si in ceea ce priveste sexul. Ar abandona oricand ideea de a face dragoste. Se folosesc de sex ca un instrument de a scapa de stres si de a avea copii. Nu se lasa surprinsi si sunt destul de egoisti in ceea ce priveste satisfacerea partenerului.

MARO

Cei care iubesc aceasta culoare sunt partenerii perfecti pentru cei care cauta tandrete, sensibilitate si intimitate. Sunt iubitori, calmi, adora sa faca dragoste la lumina lumanarilor si sa ofere partenerului clipe de tandrete. Sunt, insa, foarte sensibili si un cuvant nepotrivit ii poate scoate din starea initiala.

ALBASTRU

Parteneri loiali si iubitori, cei care prefera albastrul sunt amanti desavarsiti. Pentru ei, a face dragoste nu este doar un act sexual, este o arta.

Isi abordeaza partenerul cu eleganta si generozitate, bucurandu-se de preludiu si continuand sa pastreze o legatura intensa si dupa terminarea actului sexual. Cauta sensibilitatea celuilalt si sunt extrem de atenti la nevoile partenerului.

VERDE

Cei care adora verdele sunt plini de viata si foarte inocenti. Pentru ei, pare a fi mereu prima data cand fac dragoste si asta le ofera o prospetime si o sensibilitate de neegalat. Plini de compasiune, dar pastrandu-si farmecul, acestia sunt loiali si nu si-ar inlocui niciodata partenerul.

GALBEN

Persoanele carora le place galbenul ar trebui sa fie atente, pentru ca au tendinta sa puna satisfacerea partenerului mai presus decat propriile dorinte sexuale. Nu ar lansa niciodata o propunere indecenta, dar nici nu ar refuza una, daca partenerul este unul atragator. Par mai mult preocupati sa satisfaca fantezii, decat sa se preocupe de fericirea personala.

Portocaliu

Portocaliul este culoarea preferata a celor care vad dormitorul ca pe o scena, ei fiind actorii principali. In ceea ce priveste actul sexual, scopul principal este satisfactia personala.

Adora preludiile lungi, cu soapte si lumini difuze. Niciodata nu vor recunoaste ca nu au atins apogeul actului sexual. Sunt in pericol de a deveni frustrati si nemultumiti.

ROZ

Rozul este culoarea preferata a celor carora nu se mai satura sa mai flirteze. Sunt destul de imaturi si, de obicei, promit mai mult decat pot.

Femeilor le place sa ii ispiteasca pe barbati si sa ii lase balta in ultimul moment. Nici barbatii nu dau semne cum ca le-ar placea angajamentele. Prefera orice gen de partenera, atata timp cat li se asigura placerea personala.

ROSU

Cei care prefera aceasta culoare sunt adevaratii cuceritori. Odata "aprinsi", flacara pasiunii lor se stinge destul de greu. Sunt in stare sa dea sexului noi dimensiuni, folosindu-si imaginatia in explorarea placerii sexuale.

Cand doi parteneri "de rosu" se intalnesc, totul in jurul lor ia foc. Experimenteaza absolut orice si au tendinte de agresivitate. Gandeste-te de doua ori inainte de a te aventura intr-o relatie cu o persoana "de rosu". Va fi o adevarata provocare sa ii faci fata!

MOV

Movul este considerat o culoare regala, asociata deseori cu personalitati princiare. Persoanele carora le place movul sunt foarte preocupate de aspectul exterior si aceasta intervine si in momentul unui act sexual.

De obicei, nu se ajunge la "a face dragoste". Momentele acestea sunt tratate ca o incheiere de afaceri, partenerii "de mov" fiind mult prea ocupati cu propria lor persoana.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#sex, #culori, #amanti, #egoist, #generos, #fantezii, #perversiuni, #lumanari, #atmosfera , #sexy
Comentarii