Cum o aduci la orgasme multiple?

Vineri, 17 Octombrie 2008, ora 18:32
64656 citiri
Cum o aduci la orgasme multiple?

Nu toti barbatii au capacitatea sa isi aduca iubita pe culmile placerii de mai multe ori intr-o singura partida de amor. Majoritatea domnilor se simt "pierduti" cand vine vorba de orgasme multiple.

Vesti bune! Exista tehnici care, daca sunt deprinse si exersate, va pot aduce respectul doamnelor in dormitor. Domnii ar trebui sa lase mandria la o parte: nimeni nu s-a nascut invatat.

O serie de tehnici care va pot transforma in partenerul ideal in dormitor ne sunt prezentate de iVillage.com.

Pentru femei, orgasmele multiple sunt ca bomboanele: dupa ce ai gustat una, o sa vrei mai multe. Sunt dulci, satisfacatoare si provoaca dependenta. Se pot asemana si cu o cursa de montagne-russe, cu varfuri ai caderi bruste. Aceste orgasme sunt accesibile unei femei atat timp cat este deschisa si isi doreste cu adevarat sa le obtina.

Comunicarea este cheia: vorbeste cu ea, afla ce ii place, cum si-ar dori sa fie abordata. De cele mai multe ori, o femeie isi cunoaste punctele erogene si iti poate spune ce ii place si ce nu. Nu uita ca daca incurci borcanele si greseti, trebuie sa o iei de la inceput.

Creeaza atmosfera!

Confortul este foarte important, daca nu reusesti sa o faci sa se relaxeze si tu si ea o sa fiti dezamagiti de rezultate. Totul trebuie sa se intample intr-o camera aerisita, ordonata, iar lenjeria patului trebuie sa fie curata si pernele moi. Muta orice decoratiuni interioare in culori tipatoare in alta camera, si eventual foloseste uleiuri aromate si o iluminare slaba pentru a induce calmul. Fa un dus si barbiereste-te, si inchide neaparat telefonul mobil.

Vorbeste frumos, si nu uita sa-i faci complimente!

Tu stii cam cat de mult te excita si cat de frumoasa e, insa ea stie? E extrem de important sa iti exprimi sentimentele, sa ii arati ca e sexy si ca o vrei. Miscarile trebuie sa iti fie sincronizate cu vorbele dulci care sa o flateze si sa o apropie.

Dedica-i o noapte intreaga!

Sigur, e frumos cand sunteti amandoi implicati, si te trateaza cum numai ea stie. Insa daca vrei sa ajunga la orgasme multiple, va trebui sa muncesti putin. Mangaie-o peste tot, vorbeste-i murdar, fa-i sex oral. Daca reusesti sa o aduci la orgasm inainte de penetrare va fi mult mai usor sa ajunga la celelalte. Nu te grabi! Daca simte ca o zoresti sau ca te-ai plictisit, pierzi tot ce ai facut pana atunci. Si nu fii ingrijorat, dupa ce ii vei oferi atat de multe intr-o singura noapte te va rasplati cu siguranta.

Nu te opri dupa primul!

Daca imediat dupa ce a avut un orgasm continui sa o mangai si sa ii vorbesti, daca ii spui cat de bine arata si cat de frumoasa e cand explodeaza de placere, ea va fi deja foarte aproape de al doilea.

Variaza!

Pastreaza-ti calmul si continua sa o exciti, variind pozitiile si tipul de stimulare ca sa eviti o rutina ce ar putea sa o inhibe. Daca ea pare ca isi perde interesul, e cazul sa schimbi ceva. Nu uita ca imediat dupa orgasm, clitorisul este extrem de sensibil. Treci la alta zona erogena pana cand ea iti semnaleaza ca ar vrea sa fie atinsa acolo din nou.

Daca spune "nu", asta inseamna ca trebuie sa te opresti. Nu o obliga sa continue doar de dragul unui experiment, nu vei face decat sa daunezi relatiei de cuplu. Poate ca in seara respectiva nu isi doreste decat un singur orgasm, e obosita si nu vrea sa continue. Ai rabdare si rezultatele vor fi satisfacatoare pentru amandoi.

Iarina Dumitrescu

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#cum, #aduci, #orgasme, #multiple , #sexy