Cum sa faci o partida de sex sa fie de neuitat

Miercuri, 03 Decembrie 2008, ora 19:10
18114 citiri
Cum sa faci o partida de sex sa fie de neuitat

Cand vine vorba de sex, principala intrebare care apare este "se poate mai bine de atat"? La acesta intrebare se poate raspunde simplu daca se iau in considerare cativa factori.

Astfel, exista partide de sex bune, care sunt in general satisfacatoare si ambii parteneri raman cu un sentiment de implinire emotionala, si exista si partide de sex grozave, mult mai intense si lipsite de inhibitii, genul de sex pe care nu-l vei uita usor.

Majoritatea cuplurilor care sunt de mult timp impreuna fac greseala de a presupune ca astfel de nopti pasionale sunt de domeniul trecutului. Sexologul american Laura Berman spune, insa, ca anumite exercitii pot face ca aceasta greseala sa nu se mai repete, informeaza msnbc.msn.com.

Ea sustine ca o cale spre o noapte de neuitat este un mic joculet. In acea noapte orice este permis, de la lenjerie sexy la uleiuri de corp si jucarii sexuale, insa nu trebuie sa existe penetrarea.

Sexologul spune ca toate cuplurile care au s-au jucat astfel au declarat ca acea noapte a fost cea mai fierbinte noapte din vietile lor.

Mai sunt si alte cateva trucuri pe care Dr. Laura Berman le dezvaluie. De exemplu sa creati o cutie a fanteziilor sexuale care sa aiba coltul ei in dormitor. In acea cutie, ambii parteneri trebuie sa introduca scrise pe o hartie cele mai ascunse fantezii ale lor. Astfel, cand simtiti ca viata voastra sexuala are nevoie de un mic imbold, cautati in cutiuta si incepeti sa va jucati.

De asemenea, masajul tantric nu este doar un preludiu perfect, dar si modul de a va imbunatati performantele sexuale.

Majoritatea femeilor simt nevoia sa se simta sexy pentru a intra in starea necesara sexului. Acest sentiment se poate pierde de-a lungul zilei, intre statul in trafic la semafor si gatitul cinei.

Aici trebuie sa intervina barbatul si sa incerce sa o faca sa se simta unica si speciala. Un mic cadou, de preferat o lenjerie sexy sau ceva romantic sunt mai mult decat binevenite in aceasta situtie.

Ideea este ca o partida de sex grozava nu este asa de departe cum ai putea crede, insa trebuie sa investesti un pic pentru a avea parte de ea.

Iarina Dumitrescu

Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Capitala Franței va găzdui peste 9.000 de sportivi în vară, pe perioada Jocurilor Olimpice, care se vor desfășura între 26 iulie și 11 august. Interdicția de intimitate a sportivilor a...
Cinci sfaturi de bază pentru un antrenament eficient
Cinci sfaturi de bază pentru un antrenament eficient
Vrei să pierzi în greutate repede și eficient? Avem pentru tine câteva sfaturi pentru obține rezultate în timp scurt, fără a afecta sănătatea. Doar dacă suntem activi și antrenați vom...
#sex, #partida, #noapte fierbinte, #exercitii , #sexy