Cum sa fii cea mai buna din patul lui

Vineri, 15 Mai 2009, ora 12:25
31933 citiri
Cum sa fii cea mai buna din patul lui
Foto: Metromix

Cand vrei sa-ti uimesti iubitul si sa-i demonstrezi ca nimeni nu te poate intrece in... tandrete, nu trebuie sa stii kama sutra pe de rost. Nu ai nevoie decat de putina inventivitate si sa intelegi ca rutina si sfiala nu isi au locul intr-o relatie sanatoasa.

Ceea ce face diferenta dintre o relatie sexuala exploziva si o partida "asa si asa" este varietatea: asta inseamna pozitii diferite, locuri diferite, jucarii sexuale, tandrete si pasiune, arata iVillage.

1. Nu spune NU!

Daca iubitul iti cere ceva neobisnuit sau ceva ce nu ati mai facut pana acum, lupta cu instinctul de a spune "Nu". Trebuie sa intelegi ca ceea care te opreste de la noi experimente si de la distractia care ar putea urma este constrangerea societatii. Ai fost invatata ca anumite lucruri sunt normale si altele nu, motiv pentru care ai mereu tendinta sa te comporti "normal".

Renunta la inhibitii, macar pentru o seara si exploreaza! Poti sa ai suprize extrem de placute. Iubitul va aprecia cu siguranta aceasta noua atitudine.

2. Ce nu se vede se uita

Barbatii se excita mai ales cand isi clatesc ochii cu frumusetile ... naturii. Incearca tot ce-ti trece prin cap: cu haine, fara haine, in fata oglinzii, cu pantofi sau fara, cu lenjerie sexy sau o pijama cu pisicute. Vezi ce ii place mai mult si ai grija sa nu uiti.

3. Ar trebui sa fie de ajuns

Daca iti impui singura limite, spunandu-ti ca iubitul nu ar trebui sa isi doreasca noi experiente in pat, o sa ai ceva probleme. Unii barbati se uita la filme porno. Nu inseamna ca nu te iubeste sau ca nu ii place sa fie cu tine sau ca vrea sa te supere. Ori accepti asta, ori pleci de langa el.

4. Nu, nu esti grasa. Nu te mai gandi la asta.

Unele femei au un motiv serios pentru care nu incearca lenjeriile sexy sau costumatiile provocatoare: nu vor sa arate ridicol. Problema este ca, in conditiile in care asta te opreste sa fii mai aventuroasa in pat, te poti trezi ca iubitul adoarme in timp ce tu incerci sa faci sex.

Treci peste toate complexele: corpul femeii e construit in asa fel incat sa intrige barbatii si daca adaugi un costum de menajera cu fusta scurta si tocuri inalte cu siguranta o sa-l faci irezistibil.

5. Dormitorul, zona interzisa

Sexul in dormitor poate fi plictisitor. Incearca sa-ti aduci aminte de asta de fiecare data cand aveti intentia sa va indreptati inspre pat. Incearca partidele rapide in baie sau in bucatarie si nu uita sa-i reamintesti in timpul zilei, prin saruturi si mangaieri, ca inca il doresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#cea mai buna, #viata sex , #sexy