Cum sa fii in forma pentru o partida de sex

Luni, 20 Iulie 2009, ora 12:01
9068 citiri
Cum sa fii in forma pentru o partida de sex
Foto: Allposters

Care parte a corpului determina daca un barbat este bun la pat sau nu? Evident, este vorba despre muschi. Acestia sunt insa neglijati de multe ori - o mare greseala daca vrei sa ai performante in pat.

Muschii sunt cei care sustin corpul in timpul unei partide de amor, iar capacitatea lor de a rezista la un efort fizic intens este factorul care decide, de multe ori, cine este un bun partener in pat si cine nu.

E recomandat sa faci anumite tipuri de exercitii fizice pentru a-ti imbunatati performantele, arata antrenorul Cynthia Conde, intr-un interviu acordat AOL.

Ea sfatuieste barbatii amatori de pasiune sa faca flotari, care ii ajuta sa se descurce mai bine cand iubita prefera pozitia misionarului. In genere, e bine sa le faci pe o suprafata alunecoasa si sa porti sosete.

Un exercitiu care te ajuta in efortul depus atunci cand partenera este deasupra este cel al muschiului pelvisului: din pozitie intins pe jos cu genunchii ridicati si mainile pe langa corp, se ridica posteriorul pana cand corpul este drept. Se face pauza doua secunde dupa care se coboara posteriorul pe podea, cat mai incet.

O pozitie interesanta, pe care doamnele o adora, este cea in care partenerul sta in picioare si le sustine cu mainile. Insa aceasta pozitie necesita ca muschii spatelui si cei de la picioare sa fie puternici.

Cele mai bune exercitii pentru acesti muschi sunt genuflexiunile si cele cu greutati. Ridicati o greutate de jos pana cand picioarele sunt in pozitie dreapta si apoi lasati-o jos incet si repetati de mai multe ori exercitiul.

Pentru o conditie fizica excelenta, nu uitati sa faceti exercitii cardiovasculare patru zile pe saptamana, cate 25 de minute pe sesiune - este vorba despre jogging, mersul pe bicicleta, urcari de trepte sau mers pe banda rulanta.

Sunt exercitii solicitante, care cresc pulsul si maresc rezistenta corpului la efort fizic. Si asta pentru ca o inima puternica iti imbunatateste performanta in dormitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#forma partida amor , #sexy