Cum sa inseli si sa nu fii prins

Miercuri, 20 Mai 2009, ora 12:36
16364 citiri
Cum sa inseli si sa nu fii prins
Foto: loveiscomplicated.info

Relatiile se construiesc pe o baza de prietenie si de incredere. Totusi, multi dintre noi am cochetat, cel putin o data in viata, cu ideea de a ne insela partenerul.

Simpla idee de a insela ne infioara, fiind ceva deosebit de incitant si in acelasi timp periculos. Din nefericire pentru multi, aflarea secretului este inevitabila si este in nenumarate cazuri un punct de terminare a relatiei.

Exista totusi cateva reguli simple, care, potrivit SexInfo101, daca sunt respectate, te ajuta sa depastesti obstacolele pe care le ridica inselarea partenerului.

Regula 1: Tine minte ce ai mintit!

Cel mai repede te dau de gol minciunile pe care le spui, dar care nu se potrivesc cu situatia data. Daca uiti ca ai spus ca iesi sa iei lapte, si te intorci ud leoarca, mai mult, si cu aceeasi scuza ca saptamana trecuta, perechea ta te va suspecta sigur de un "joc dublu".

O masura sigura este sa te pregatesti dinainte cu o poveste credibila, iar daca ai si o recuzita care sa iti completeze scuza, atunci vei putea demonta orice suspiciune.

Regula 2: Incearca sa minti cat mai putin

Cei mai de succes "Don Juani" evita sa fie prinsi, tocmai pentru ca povestile cu care isi ascund aventurile sunt foarte simple.

Daca ii spui perechii tale ca trebuie sa iti ajuti seful cu o analiza de piata pentru urmatorul trimestru, faci rost de cateva ore numai bune pentru o intalnire nocturna.

Totusi, nu te afunda in minciuni. Partenerul sau partenera ta nu va crede ca iti ajuti seful cu analiza in fiecare duminica timp de o luna.

Cel mai bine este sa folosesti scuze simple, dar care nu pot fi verificate. Un lucru util este sa te folosesti de adevar, chiar daca trebuie sa il "modifici" putin, in functie de necesitati.

Regula 3: NU le spune prietenilor

Chiar daca iti vor promite de fiecare data ca "nu mai spun la nimeni", un prieten care stie de aventurile tale te poate pune intr-o pozitie foarte proasta. Oricine stie o poveste picanta se "va scapa" sigur, mai devreme sau mai tarziu. Iar dupa un pahar de ceva, sansele sunt ca bomba sa scape "mai devreme".

Regula 4: NU te cupla cu prietenii partenerului

Aceasta regula ar trebui sa fie sfanta chiar si pentru cei mai impatimiti infideli. Daca o faci, in mod cert prietenia lor se va termina, iar toate relatiile tale ulterioare vor avea de suferit.

Atunci cand calci stramb cu prietenul prietena perechii tale, gandeste-te bine, pentru ca este aventura care se ascunde cel mai greu.

Regula 5: Fii curat

Tine intotdeauna la indemana produse de curatat, care te vor scapa de multe ori de privirea acuzatoare a partenerului. Un dus rapid dupa o zbenguiala la pranz este de asemenea, recomandat calduros.

Parfumul sau apa de colonie pot acoperi multe mirosuri, dar este bine sa nu exagerezi. Daca mirosi ca si cum tocmai ai cazut intr-o balta de Chanel, este mai probabil sa te dai de gol decat sa scapi nevinovat.

Mai mult, verifica-ti hainele. E posibil sa-ti fi ramas pe ele fire de par de la persoana de sex opus. In final, nu tine lenjeria intima a "amantului/ amantei" tale ca amintire, in torpedou.

Poti sa iti tii in masina un rand de haine de schimb, dar doar daca ai si o scuza buna pentru prezenta lor acolo.

Regula 6: Nu deveni victima unui program fix

Un program predictibil poate sa fie cel mai mare dusman al unei aventuri reusite.

Regula 7: Fii calm daca ti se reproseaza infidelitatea

Situatiile stresante afecteaza pe oricine, dar cheia pentru a trece peste ele este sa incerci sa iti pastrezi calmul. O mina linistita, chiar impasibila, te va ajuta sa scapi nevinovat de interogatoriul partenerului.

In plus, daca Bill Clinton a putut sa spuna in fata intregii natiuni "Nu am avut relatii sexuale cu aceasta femeie", tu de ce nu ai putea sa negi?

Regula 8: Protejeaza-te

In momentul in care calci stramb, te pui atat pe tine, dar si pe partenerul tau, in pericol in fata bolilor cu transmitere sexuala. Deci, protejeaza-te! Macat atat poti sa faci pentru perechea ta.

Daca urmezi regulile de mai sus, esti pe cale sa devii acel "Don Juan" sau acea femeie fatala, care ti-a urmarit fanteziile inca din copilarie.

Totusi, daca "metodele necurate" nu functioneaza si esti prins cu pantalonii in vine, adu-ti aminte ca o parte din placerea de a calca stramb este chiar posibilitatea de a fi descoperit.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cum sa inseli, #prins inseland, #minciuni partener, #relatie aventura , #sexy