Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa iti dai seama daca si el mimeaza orgasmul

Vineri, 06 Februarie 2009, ora 23:52
17124 citiri
Cum sa iti dai seama daca si el mimeaza orgasmul
Foto: blackvoices.com

Peste 20% dintre barbati au mimat cel putin o data orgasmul, potrivit datelor unui sondaj de opinie realizat de AskMen, care subliniaza ca problemele masculine legate de sfarsitul actului sexual nu sunt chiar atat neobisnuite cum se credea pana acum.

Cel mai des motiv invocat de respondentii sondajului de opinie pentru mimarea orgasmului a fost ca, la fel ca si femeile, nici barbatii nu doresc sa le raneasca acestora sentimentele, potrivit studiului "The Myth of the Male Orgasm", citat de publicatia Shine from Yahoo!.

Cea mai des intalnita opinie este ca "barbatii ar trebui sa ajunga la climax in orice context, cu orice ocazie si oricand e necesar sau nu...", ceea ce pur si simplu nu este adevarat, sustin cercetatorii.

Barbatul are toate sansele sa mimeze orgasmul daca este foarte obosit, stresat sau ametit de bautura, sau daca a mai avut deja, in aceeasi zi, si alte partide sexuale incheiate cu un orgasm, sustin specialistii.

Desigur, ar fi mult mai bine daca partenera ar amana partida de sex in acest caz sau ar vorbi despre aceasta problema, insa viata nu urmeaza intotdeauna drumul cel mai bun.

In acest caz, oamenii vor continua sa mimeze orgasmele, iar pentru barbatii care nu au mai facut-o niciodata, publicatia AskMen le propune acestora un "ghid manual". Acesta este recomandat femeilor pentru a recunoaste barbatul care mimeaza orgasmul.

1. Barbatii care gem si striga placerea intr-un mod exagerat, a caror expresie faciala este ciudata si care exagereaza miscarile membrelor corpului, pot fi banuiti ca incearca sa mimeze orgasmul, sustin jurnalistii de la AskMen.

2. In cazul in care partenerii fac sex in pozitia misionarului, dar barbatul continua sa se miste si dupa ce femeia a terminat, acesta este un semn clar ca ceva nu este in ordine.

Una dintre placerile cele mai mari are ale acestei pozitii este ca fiecare partener vede expresia fetei celuilalt si astfel este mult mai usor sa iti dai seama care sentimente sunt adevarate.

3. Astfel, consultantii in probleme de sex, ii avertizeaza pe barbatii care au de gand sa mimeze orgasmul sa faca sex cu partenera in pozitiile din care nu le se vede fata, iar astfel sa isi ascunda mai usor adevaratele sentimente.

4. Daca barbatul arunca prea repede prezervativul dupa ce a terminat de facut sex, acesta este din nou un semn care il poate incrimina si il poate face sa para suspect in ochii partenerii.

Daca, pana la urma, sunteti convinsa ca barbatul mimeaza orgasmul si vreti sa vorbiti despre acest subiect este foarte important sa o faceti intr-un mod gentil.

Orgasmul este prin definitie cea mai intima traire si nu trebuie sa ii raniti sentimentele punand-l in ipostura de a se apara si explica.

A te infuria pe un barbat pentru a mimat un orgasm nu este tocmai cea mai buna solutie, sustin specialistii de la AskMen, ci dimpotriva. Astfel, s-ar putea sa nu faceti decat sa inrautatiti situatia si sa il indepartati si mai mult.

Iarina Dumitrescu

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#barbatii imita orgasmul, #sex, #sfaturi din psihologie, #male orgasm , #sexy