Cum sa satisfaci doua femei in acelasi timp?

Vineri, 31 Octombrie 2008, ora 12:05
31112 citiri
Cum sa satisfaci doua femei in acelasi timp?

In societatea moderna subiectele tabu au inceput sa fie demitizate, iar oamenii au inceput sa fie mai liberi in gandire si in fapte.

Unul dintre cele mai controversate subiecte ramane totusi sexul, mai ales cand este vorba de actul sexual intre mai multe persoane. Daca ai trecut peste prejudecati, trebuie sa fii pregatit pentru o partida de sex in trei sau mai multe persoane.

Una dintre cele mai vehiculate fantezii sexuale este o partida de amor nebun intre un barbat si doua femei. De aceea sexologii s-au gandit la prestatia masculului si au pregatit niste sfaturi bune de aplicat in cazul mentionat mai sus, anunta Love shop.

In general, daca vei stii niste reguli nu vei face greseli atunci cand trebuie sa satisfaci doua femei dragute, mai ales daca una dintre ele este sotia sau iubita.

In primul rand stabiliti niste reguli de comun acord. Fiecare dintre voi are propria viziune asupra actului sexual care va avea loc. Daca veti pune la punct niste reguli, fiecare se va simti bine si confortabil in timpul actului sexual.

In cazul in care una dintre cele doua femei este iubita ta, sa nu te mire ca in relatia voastra vor aparea mici modificari. Si nu uita ca trebuie sa respecti toate restrictiile ei, chiar daca ti se pare absurd din moment ce a acceptat sexul in trei.

Aminteste-ti ca orice femeie, oricat de rabdatoare ar fi, devine geloasa la un moment dat. Inainte de actul sexual ar fi bine sa nu beti mai mult de trei pahare de alcool. Nu cred ca vrei sa strici placerea fetelor si pe a ta, bineinteles.

Sexul in trei are reguli diferite

Probabil ca tu te astepti ca toata atentia sa fie indreptata spre tine, ca doar faci sex cu doua femei. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Ele vor avea grija una de alta si mai apoi de tine, de aceea sa nu iti faci iluzii si sa fii deprimat cand o sa ramai spectator.

Cand trei persoane fac sex lucrurile stau altfel, fata de o partida obisnuita intre doua persoane. Ofera placere celor doua femei in mod egal si ele iti vor returna serviciile cu varf si indesat. In momentul in care partenerele tale de sex se joaca intre ele nu sta pe tusa.

Intra si tu in joc, ca doar faceti sex in trei. Poti sa te masturbezi, iar ele vor fi incantate sa te ajute. Fii atent cu partenerele tale. Daca o penetrezi pe una, sa te uiti in ochii celeilalte, sau sa o atingi cu delicatete.

Daca nu, ea se va simti singura, respinsa si ofensata. Daca crezi ca nu poti sa le satisfaci pe amandoua atunci sa nu iti treaca prin cap sa faci o partida de sex in trei. Si totusi nu uita ca ai degete, limba si jucarii sexuale. Asa ca e bine sa vii pregatit.

Nu uita sa folosesti prezervativul

Si nu in ultimul rand, nu uita sa iti iei masuri de protectie. Foloseste prezervativul daca vrei ca aceasta experienta sa fie o amintire placuta si fierbinte. Si jucariile sexuale pe care le folosesc partenerele tale ar trebui sa aiba prezervativ.

O data terminata aceasta partida extraordinara de sex, ele ar trebui sa plece la casa lor. Asta in cazul in care una dintre ele nu este iubita sau sotia ta.

Inainte de a-i propune iubitei tale o partida de sex in trei, asigura-te ca nu se ingrijoreaza de viitorul relatiei voastre. Si daca totul s-a terminat cu bine sa stii ca data viitoare e randul ei. Adica ea, tu si inca un barbat feroce.

Iarina Dumitrescu

Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#partida, #sex, #trei, #satisface, #barbat, #Femei , #sexy