Cum sa seduci orice barbat

Duminica, 10 Mai 2009, ora 13:18
50667 citiri
Cum sa seduci orice barbat

Chiar daca sunt creaturi simple, care nu-si bat capul cu atatea lucruri precum femeile, barbatii se impart si ei in mai multe categorii. Fiecare poate fi abordata in felul ei si doar o cale este cea buna.

Dupa ce a cerut parerea multor barbati, YourTango a intocmit o lista care cuprinde patru tipologii ale masculului actual. A creat si un indreptar de abordare pentru barbatul fiecarei tipologii.

Intrebati cum ar putea sa le atraga atentia o femeie, multi dintre cei chestionati de YourTango au raspuns: "E de ajuns doar sa ne salute", sau "Sa ne roage sa ii luam o bere" ori "Sa se imbrace provocator".

Asa dupa cum recunoaste autorul articolului, barbatii sunt usor de abordat. Uneori, e de ajuns doar ca femeia sa fie acolo.

Sportivul

Indiferent ca ii place fotbalul, baschetul sau boxul, fata viselor sale este sexy, amuzanta, usor de intretinut si poate sa dea pe gat o bere, chiar doua.

E tipul de barbat care adora sportul (uneori doar sa-i priveasca pe altii), care se imbraca in haine ce poarta inscriptii cu echipa favorita si care nu va ezita sa poarte o astfel de costumatie chiar si la a 50-a aniversare a nuntii bunicilor tai.

Abordare In mintea sa, e un mare atlet. Asa ca ai face bine sa-i complimentezei fizicul si sa fii foarte exacta: Ai niste tricepsi fantastici!". Pierde destula vreme pentru a si-i lucra, asa ca va fi placut surprins daca vei observa asta.

De asemenea, atinge-l cat mai des pe tricepsi, daca ai lansat complimentul. Il face sa se simta puternic. Ai putea incerca si un "Poti sa deschizi, te rog, asta?", tot in sprijinul acestei idei.

Bea o bere, nu un martini, si provoaca-l la un darts. Chiar daca joci ingrozitor, ii va face o placere fanstastica sa te invete arta darts-ului. A, si inca ceva, intreaba-l daca a facut sport. Cei ca el adora asta.

Avertizare Daca nici sambata seara nu renunta la meciul de la TV pentru o intalnire cu tine, sa stii ca nu se va schimba niciodata.

Nimeni si nimic, nici macar aparitia copiilor, nu il vor schimba. Vei avea doar niste jucatori mici in batatura.

Taticul lor

Acest tip de barbat nu se considera doar un barbat, ci chiar Barbatul, Taticul lor, cum ar spune el daca s-ar afla pe o strada in Ferentari.

Si asa trebuie sa-l consideri si tu. Iubeste femeile, dar nu e o dragoste de tip modern, care sa lase iubitei sale libertate sau drepturi. Isi doreste ca femeia lui sa fie sexy.

Abordare Fii sexy, pentru ca, in cazul lui, totul tine de prima impresie. Tinuta trebuie sa fie de tipul celor care lasa la vedere sau acopera doar partial sanii, fundul, picioarele si tot ce ai.

Lasa-l sa vorbeasca despre el, pentru ca adora asta. Va aprecia faptul ca stai alaturi de el mai mult decat daca ai fi o intelectuala, pe care, de altfel, nici n-o apreciaza asa mult. Isi doreste o femeie loiala, care sa poata avea grija de el atunci cand situatia o cere.

In plus, daca gatesti ca si mama lui, ai castigat!

Avertizare E de dorit sa gatesti ca mama lui, dar sa nu mirosi ca ea, adica a mancare. Si inca ceva. Fii alaturi de el, arata-i ca e seful, dar nu fii muta, neinteresanta. Fa glume, arata ca ai spirit.

Daca ceva nu iti place la el, daca are un defect, nu-l minti. Doar transforma defectul in ceva pozitiv. Daca e scund si indesat, spune-i "Ursuletul meu indesat" si apoi fa sex nebun cu el.

Tocilarul

Uita de zambetele cu inteles trimise din coltul celalalt al barului. Prada ta nu va veni nicicand spre tine. In mintea lui e inca pustanul slabanog care sta pe scaun, in sala de reuniuni a liceului, asudand abundent si negasind curajul sa invite o fata la dans.

Abordare Abordeaza-l prietenos. Razi la glumele lui, nu purta machiaj, fii tu insati. Este un tip de treaba care isi doreste o fata adevarata.

Fa remarci (in sens pozitiv) legate de intelectul sau. El chiar crede ca creierul lui ii asigura viitorul. Ai grija, insa, sa actionezi repede, pentru ca acest tip de barbat are tendinta de a deveni cel mai bun prieten. Fa repede trecerea de la prieten la iubit, altfel ai putea ramane la nesfarsit in zona celor mai buni prieteni care se iubesc platonic.

Avertizare Acest tip de barbat are, de obicei, un hobby sau domenii de interes foarte variate, chiar ciudate: obsesii legate de Lord of the Rings, fotbalul pe calculator, orice. Fii alaturi de el.

Daca se intampla ca si tie sa iti placa Star Trek, atunci costumati-va si faceti ce va trece prin cap. Inclusiv sex, ca doar sunteti o pereche pe cinste.

Baiatul rau

Provocator, interesant, misterios... ultimul diamant, chiar slefuit. E genul de barbat caruia nu-i poti intui urmatoarea miscare. Chiar daca nici nu mai stii de cate ori a uitat sa te sune sau a decis, in ultimul moment, ca nu mai poate veni la intalnire, e ceva cu el care te da pe spate si nu te poti dezlipi de el. Sau asa crezi.

Abordare Daca esti indeajuns de frumoasa, provocatoare si sigura pe tine, atunci poti incerca. Fii interesata, amuzanta si gata de orice. Dar sa nu faci greseala de a parea disperata. De fapt, ai face bine sa nici nu-ti doresti nimic, pentru ca nu vei obtine.

De fapt, ceea ce vezi e tot ceea ce vei avea. Daca esti deschisa catre aventura, nu il va deranja sa impartiti o bucata de drum impreuna.

Avertizare Nu se va schimba niciodata. NU-l vei putea schimba niciodata. Iti va rupe inima in bucati mici, mici si apoi isi va sterge cu zgomot nasul.

Daca inca mai vrei sa iesi cu el, deseneaza o harta unde sa indici cu precizie locul in care iti vei ascunde respectul de sine, pentru ca, dupa calatoria cu el, nu vei mai sti de unde sa-l iei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tehnici seductie barbati, #tipologii barbati seductie , #sexy