Cum sa te asiguri ca are orgasm si nu se preface

Marti, 24 Februarie 2009, ora 06:46
15852 citiri
Cum sa te asiguri ca are orgasm si nu se preface

Isi arcuieste spatele, geme, mai infundat sau nu... Esti impresionat de abilitatea ta de a o duce in al noualea cer sau te lupti cu gandul: "Si daca se preface"?

Si daca nu, cum stii, data viitoare, sa atingi din nou acel buton magic care face ca iubita ta sa ajunga iar acolo unde va doriti amandoi?

Indiferent daca ai reusit sa o aduci la orgasm sau nu, askmen.comiti da cateva sfaturi care garanteaza ca nu va mai dori sa mimeze orgasmul vreodata.

Poarta mosc

Mirosul este cel mai puternic dintre cele cinci simturi cand vine vorba de sex. Si pentru ca moscul se aseamana cu mirosul testosteronului, daca vei fi dat cu o colonie care sa miroasa in acest fel, ii vei da peste cap libidoul, in sensul bun.

In mod paradoxal, si mirosul pudrei de talc ajuta, desi nu din aceleasi motive. I se va declansa instantaneu si doar pentru moment dorinta de procreere.

In plus, centrii mirosului, ai sexului si ai amintirilor sunt relativ vecini in creier. Data viitoare cand vei fid at cu o colonie care miroase a mosc, isi va reaminti cu usurinta ultima oara cand ai mirosit asa si va fi transportata urgent in aceea stare.

Incalzeste-i picioarele

O femeie se simte comfortabil mai ales cand picioarele ei nu sunt reci. Asa ca un masaj la talpi, in care ai grija sa atingi toti centrii care-si gasesc corespondentii in trupul ei, va face minuni. Si daca nu stii reflexoterapie, ai grija sa ii masezi intreaga talpa. N-ai cum sa dai gres.

Conform oamenilor de stiinta olandezi, ai mai multe sanse, cu 30% chiar, sa o aduci la orgasm daca incepi cu un masaj al talpilor preludiul.

Iar daca este foarte frig, iar masajul nu-si face treaba, punand sangele in miscare si incalzind zonele corpului importante in timpul actului sexual, poate n-ar fi rau sa o lasi sa urce in pat cu sosetele. Sau cu pantofii cu toc. Orice ii tine talpile calde si ii activeaza centrii nervosi care te intereseaza.

Chiar nu te-ai intrebat de ce femeile se intorc epuizate dar fericite dupa o partida se shopping prin magazinele de incaltaminte, chiar daca nu au cumparat nimic?

Concentreaza-te asupra orelor 10 si 14

Ca stiai sau nu, intre picioarele ei poate fi lesne imaginat cadranul unui ceas. Sexul oral are urmari, dar daca te concentrezi mai ales asupra orelor 10 si 14, acestea vor fi de-a dreptul extatice. Indiferent daca mergi in directia acelor ceasornicului sau invers.

Partea dreapta a sinei spinarii

Saruta-i tandru aceasta zona si o vei vedea cum se topeste, putin cate putin. Poti folosi si o pana, poti folosi si degetul, dar asigura-te ca miscarile tale sunt curbe.

Si acum, pentru a fi sigur ca nu se preface - desi dupa un asemenea tratament, nu are nicio sansa - verifica daca pupilele ii sunt dilatate, daca macar o parte a corpului tremura, daca pielea i s-a inrosit. Daca toate semnalmentele corespund, asta a fost. Mai mult nu se poate! E vorba, intr-adevar, de un orgasm pe bune.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#orgasm, #trucuri, #mosc, #pudra de talc, #mimeaza, #splina, #ceas, #picioare calde , #sexy