Cum sa te misti lasciv pe genunchii unui barbat

Vineri, 03 Aprilie 2009, ora 18:18
5830 citiri
Cum sa te misti lasciv pe genunchii unui barbat
Foto: Delivery.superstock.com

Daca vrei sa iesi putin din monotonia unei relatii, poti sa ii oferi iubitului un dans lasciv pe genunchii lui, ca un preludiu pentru o noapte nebuna de sex.

Pentru ca darul tau sa fie pe deplin gustat, trebuie sa te misti ca o adevarata profesionista a dansului erotic. Miscarile vor fi atent executate, foarte incet, pentru ca partenerul sa isi imagineze deja ca a trecut la pasul urmator, informeaza ivillage.com.

Miscarile rotunde

Asezata pe genunchii lui, la o distanta de 20 de centimetri de partener si intoarsa, coapsele tale se vor misca circular, iar spatele va fi arcuit. Daca ai parul lung, nu ezita sa iti misti parul pe spate.

Daca ai parul scurt insa, incearca sa iti misti capul in sensul coapselor pentru ca gatul tau sa il starneasca pe partener. Poti chiar sa ii arati ca vrei sa fii mangaiata pe par, si astfel el va da frau liber imaginatiei.

Miscarile rotunde trebuie facute atat pe verticala cat si pe orizontala si vei avea surpriza placuta ca partenerul sa alunece putin in scaunul sau, de care l-ai legat cu o esarfa inaintea spectacolului erotic.

Fara prejudecati

Atunci cand ai hotarat sa ii dansezi trebuie sa mergi pana la capat. Deci, nu ezita sa ii arati si fata ta obraznica.

Asezata in fata genunchilor si cu spatele la el, privind doar usor peste umar, incearca sa il asiguri ca vei fi o partenera cuminte si vei asculta de el.

Cateva palme mici si excitante, care ii indica exact locul in care vrei sa fii mangaiata mai tarziu il vor asigura de intreaga ta supunere.

Asezata in genunchi, tot cu spatele la el, ridica posteriorul tau atractiv dupa care poti reveni la pozitia initiala, cu un geamat usor si o rasuflare excitanta.

Aceleasi miscari le poti executa si cu fata la el, dar in aceasta ordine. Partile tale intime trebuie dezvaluite la final, pentru ca el sa stie ca va primi totul pe rand, daca te asculta si te priveste cu interes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#dans erotic, #miscari lascive, #sex , #sexy