Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa-ti faci mai mult timp pentru sex

Marti, 13 Ianuarie 2009, ora 19:20
6272 citiri
Cum sa-ti faci mai mult timp pentru sex

Daca esti o persoana activa, cu o slujba, copii si viata sociala, sunt mari sanse ca seara sa nu prea mai ai chef de sex, preferand somnul.

O viata aglomerata nu inseamna insa ca trebuie sa renunti la viata sexuala, scrie publicatia online Your Tango.

Urmeaza aceste sugestii si viata voastra sexuala isi va pastra "scanteia" mult timp de acum incolo:

1. Fa mai multe lucruri in acelasi timp

Multe femei cred ca sexul este o activitate careia trebuie sa ii dedici intreaga atentie. Nu este adevarat!

De fapt, poti avea cea mai grozava partida de sex din viata ta facand si altceva in acelasi timp - spre exemplu, poti face dus si sex cu partenerul tau, indeplinind doua "functii" importante in acelasi timp. Poti sa fii la o cina oficiala si sa-ti mangai partenerul pe sub masa.

2. Pune sarutul pe primul loc

Daca un pupic scurt pe buze a devenit rutina intre voi, condimenteaza atmosfera data viitoare cand va intalniti, sarutandu-l pe gat sau muscandu-i usor buzele.

3. Nu simti nevoia sa-i intorci gestul

Sexul nu trebuie sa fie la modul "daca tu faci asta, iti fac si eu tie asta". Daca instalati o dinamica sexuala la modul "ochi pentru ochi", riscati sa ajungeti la rutina.

Data viitoare cand va intalniti, lasa-l sa te rasfete, dupa care vezi-ti de treaba. Ai grija totusi ca din cand in cand sa fie si el la "primire".

4. Contratimp

Cand nu aveti timp deloc, cum ar fi atunci cand va sosesc musafirii in 10 minute, e cazul sa va "apucati de treaba". Ti se pare ca nu ai timp sa intri in atmosfera atat de repede? Nimic mai fals!

Spontaneitatea momentului, ca si adrenalina generata de faptul ca musafirii pot sosi oricand, vor duce la o partida memorabila.

5. Arata-i ca te gandesti la el

Chiar daca este vorba doar despre o mana pusa pe genunchi atunci cand sunteti in masina, contactul fizic va face sa fiti constienti de prezenta celuilalt.

6. Formeaza "O" pentru orgasm

Cand calatoresti in interes de serviciu, mentine fierbinte relatia cu partenerul tau, facand "sex la telefon".

Daca e ciudat sau intimidant la inceput, fiecare dintre voi poate sa isi povesteasca o fantezie sexuala si apoi vedeti cum evolueaza lucrurile.

7. Fii jucausa

Data viitoare cand va fi prins cu un e-mail foarte important pentru slujba, ridica-ti camasa si ridica-i si lui cheful de joaca. E bine sa iti arati din cand in cand latura jucausa, pentru a-i aprinde imaginatia.

8. Prostiti-va

Puteti sa va mangaiati si sa va sarutati fara a ajunge la o "intalnire sexuala" propriu-zisa. Asa veti crea o senzatie de anticipare, iar urmatoarea voastra intalnire va fi cu siguranta "fierbinte".

9. Fa un efort

Ca sa pastrezi o relatie sexy si spontana e nevoie de mult efort, chiar si atunci cand crezi ca esti prea obosita pentru asta. Fa-ti chef de sex chiar si atunci cand ai prefera sa dormi si vei vedea ca viata ta sexuala va ramane nechimbata mult timp.

Iarina Dumitrescu

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#viata sexuala, #sfaturi pentru cupluri , #sexy