De ce nu are orgasm?

Miercuri, 14 Ianuarie 2009, ora 12:42
25608 citiri
De ce nu are orgasm?

Cand ea nu are orgasm inseamna ca tu esti un amant nepriceput. In unele cazuri, chiar asa este si trebuie sa iei masuri.

Daca partenera ta nu are orgasm se poate totusi ca ea sa fie frigida.

E o problema medicala pe care n-o intalnesti la tot pasul si e, in general, scuza principala a unui amant nepriceput.

O alta explicatie in cazul in care iubita ta nu are orgasm ar putea fi faptul ca nu te iubeste, sustin unii. Daca nu te iubeste, nu asta-i indicatorul.

Daca prietena ta nu are orgasm, inainte sa tragi concluzii, ar fi bine sa faci o analiza de caz. Mencity.rote invata cum.

1. A avut vreodata orgasm?

Daca spune ca avut orgasm in alte relatii si cu tine n-are, inseamna ca aveti o problema de comunicare. Trebuie sa discuti mai mult cu ea, sa afli ce-i place (nu ce crezi tu ca ar trebui sa-i placa), sa acorzi mai mult timp preludiului si jocurilor erotice si, cel mai important, sa o faci sa inteleaga ca placerea ei e primul lucru care te intereseaza.

Daca nu a mai avut niciodata orgasm, dar spune ca simte placerea, trebuie sa stii ca multe femei ating orgasmul la penetrare dupa prima nastere, iar unele nu-l ating niciodata. E important sa incerci sa-i oferi toata placerea pe care i-o poti tu oferi, fara sa faci din orgasmul ei un certificat al calitatilor tale de amant.

2. Ejaculezi prea repede?

Femeile au, in medie, nevoie de un timp de trei ori mai lung decat barbatii pentru a se relaxa si a obtine placere sexuala. Atat preludiul, cat si actul sexual, trebuie sa dureze mai mult si sa nu se incheie pana cand ea nu-ti da de inteles ca e satisfacuta. Daca ai probleme cu ejacularea precoce... trateaza-le!

3. Are orgasm clitoridian, dar nu are orgasm la penetrare.

De ce sa cauti calul de dar la dinti? Bine ca are orgasm! Poti incerca sa-i stimulezi punctul G cu penisul sau cu degetele, in speranta de a a-i oferi un orgasm vaginal, dar, daca ea se declara satisfacuta de orgasmele clitoridiene, e bine sa inveti sa i le oferi in primul rand pe acestea. La indicatiile ei, desigur.

O sa te coste mai mult efort la inceput, pana prinzi miscarile, dar gandeste-te ca vei putea s-o satisfaci si atunci cand ea are chef de sex si tu n-ai (daca se intampla vreodata acest lucru...). In plus, ea isi poate stimula singura clitorisul in timpul sexului, iar aceasta activitate iti va oferi o priveliste foarte incitanta.

4. Are orgasm clitoridian cand se masturbeaza, dar eu nu reusesc sa i-l provoc.

Ceea ce vedem noi in filmuletele in care se masturbeaza o femeie e cam departe de ceea ce se intampla in realitate. Asta orice femeie ti-o poate spune. Spre deosebire de barbati, femeile se mangaie pe corp in timpul masturbarii, in special pe sani. In principal, insa, raman tot acolo, jos, stimulandu-si continuu clitorisul. Tu trebuie sa-i descoperi modul preferat de a se masturba (adica s-o rogi sa-ti arate, sau sa-ti ghideze mana) si punctul cel mai sensibil.

Unele femei insista pe partea stanga, sau dreapta, a clitorisului, altele de jur-imprejur, sau in partea de jos, unele folosesc un singur deget, altele indexul impreuna cu degetul mijlociu... cine-ar fi zis ca ceva atat de mic poate fi atat de complicat?

La fel, e important ca, odata ce ai prins miscarea, sa nu o schimbi si sa nu schimbi ritmul stimularii, poate doar sa-l accelerezi un pic atunci cand se apropie de final.

Sub nici o forma sa nu incerci sa o faci sa se simta vinovata ca nu are orgasm, s-o acuzi ca nu vrea sa participe cu totul la actul sexual. E clar ca, daca ar putea sa aiba orgasm, nu si l-ar refuza, asa, din masochism.

In primul rand tu trebuie sa faci totul pentru a te asigura ca lipsa orgasmului, sau chiar a placerii, nu e vina ta directa. Stiu ca e mult mai simplu sa ejaculezi si sa adormi, dar gandeste-te: chiar vrei sa fii un amant ratat?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex, #orgasm, #vina, #ejaculare, #frigida, #autostimulare , #sexy