De ce sa folosesti jucariile sexuale?

Joi, 23 Octombrie 2008, ora 18:59
11476 citiri
De ce sa folosesti jucariile sexuale?

Viata de cuplu este o permanenta aventura. Fiecare noapte in doi inseamna mult, dar stim cu totii ca intotdeauna e loc de mai mult!

Fie din falsa pudoare, fie din dezinformare sau teama de a experimenta, multe femei raman la un singur nivel al placerii. Pentru ca nu vrei sa ajungi sau sa ramai printre ele, iata ce poti face: apeleaza la jucarii sexuale pentru placere la superlativ, te sfatuieste iDieta. Daca respecti instructiunile si nu le dai intrebuintari care ar putea sa te puna in pericol, urmarile sunt numai de bine.

De ce sa le folosesti

Varietate Oricat de multa ar fi, in acest caz, excesul face bine. Mai multa distractie, mai multa placere pentru amandoi. Folosite in preludiu sau chiar in timpul actului sexual, pot aduce un plus considerabil relatiei voastre.

Singura sau cu iubitul departe? De ce sa te privezi de senzatiile tari? Foloseste-le si poate il poti amesteca in joc si pe iubitul tau. Doar exista telefon.

Rezistenta Stimularea continua este imposibila in mod natural, dar poti apela la aceste tehnici ale placerii pentru ca satisfactia sa se perpetueze pana la limita suportabilului!

Orgasm multiplu fara probleme! Daca partenerul tau nu "rezista" la un maraton de sex, baga in echipa si o jucarie!

Sanatate! Nu-i de ras; orgasmul este o metoda de echilibrare fizica si psihica incredibila. Oricat ne-am lauda ca orgasmul nu este tot ce conteaza la o partida, lipsa lui iti lasa un usor gust amar. De ce sa nu primesti si cireasa de pe tort?

Ce primesti?

Stimulare clitoridiana! Foarte multe femei nu pot ajunge la orgasm fara stimularea clitorisului. Dar foarte putine pozitii stimuleaza acea zona la maximum. Un vibrator iti va fi de mare ajutor, mai ales genul "iepuras". Noile vibratoare pot fi reglate ca putere in functie de gusturile si sensibilitatea ta. Nu te mira daca vei trai cel mai intens orgasm de pana acum!

Orgasm multiplu Toate il visam, putine avem parte de el. Fie ca este clitoridian, vaginal sau anal, toate sunt tentante. Vrei sa vezi cum sunt? Bucura-te de ele pe rand sau... in acelasi timp!

Ajutor Femeile au nevoie de multa stimulare, pe o perioada lunga de timp. Totusi, partenerul nu poate face o mie de lucruri odata si nici nu poate rezista la nesfarsit. Ce ar fi sa cereti ajutorul unui vibrator? Te vei simti foarte bine si partenerul tau nu va trece prin stanjeneala de a ajunge pe culmi singur!

Pentru el Cine a zis ca jucariile sexuale sunt doar pentru femei sau ca doar acelea conteaza? Inelele pentru barbati mentin (sau provoaca) erectia si au si rol de vibrator pentru tine, stimulandu-ti clitorisul in timpul partidei. N-o sa crezi ca se poate mai bine de atat!

Cum sa alegi o jucarie sexuala?

Sunt cateva intrebari de care trebuie sa tii cont:

Cine va folosi jucaria? Este doar pentru tine sau pentru amandoi? Daca te decizi sa fie doar pentru amandoi, crezi ca partenerul tau va agrea ideea? Daca da, faceti alegerea impreuna!

Ce functie vrei sa aiba jucaria? Vibratoarele sunt grozave pentru autostimulare. Daca vrei penetrare adanca, apeleaza la un dildo! E suficient sa stii ce vrei si ofertele vor curge!

Cum vrei sa arate? Poate ca designul nu pare cel mai important, dar de multe ori conteaza. Vrei sa fie cat mai aproape de forma naturala? Vrei ceva foarte diferit, cu care sa iti implinesti fanteziile? Cauta ceva colorat si amuzant.

Ce vrea el? Poti sa il intrebi sau sa ii faci o surpriza! Alege ceva special pentru el. Desi nu par foarte deschisi la astfel de idei, imediat ce vor simti primele rezultate barbatii se vor declara cuceriti! De tine si de spiritul tau inovator, desigur!

Cum faci rost? Mergi la un magazin cu jucarii pentru adulti si descopera ce ti se pare interesant. Cere pareri, documenteaza-te si despre ofertele online sau chiar comanda de pe net. Nu incerca din prima produse foarte scumpe, mai intai descopera ce ti se potriveste cel mai bine, apoi poti deveni adepta marcilor de inalta clasa. Calitatea conteaza, mai ales atunci cand e vorba despre placerea ta cea mai intima.

Iarina Dumitrescu

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#sex, #jucarii sexuale, #dildo, #picanterii, #senzatii tari , #sexy