De vorba cu greii Hollywoodului despre sex

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 18:34
3817 citiri
De vorba cu greii Hollywoodului despre sex

Stiai ca si oamenii pe ale caror CV-uri scrie mare "Hollywood" fac sex. Poate chiar un pic mai mult decat tine, date fiind ispitele.

Dar te gandeai ca statutul lor, dobandit dupa atatia ani de munca asidua, nu-i lasa sa si vorbeasca despre asta? Mai gandeste-te!

iDieta a adunat 5 "reflectii" ale unor celebritati grele din cetatea filmului pe marginea acestui subiect. Nici fosta Prima Doamna nu s-a sfiit sa "arunce" cu intelepciunea ei peste natiunea americana.

Woody Allen

Decanul de varsta, Woody Allen, in varsta de 73 de ani, important regizor si om de comedie american, asemuie sexul cu jocul de bridge. "Cand faci sex este ca atunci cand joci bridge. Daca nu ai un partener bun, macar sa ai o mana buna." La varsta sa a acumulat, probabil, indeajuns de multa experienta pentru a vorbi in cunostinta de cauza.

Dustin Hoffman

Mai tanar decat Woody Allen cu doar 2 ani, actorul Dustin Hoffman, indelung admirat de femei in urma cu cateva decenii, e la curent cu mijloacele anticonceptionale, facand chiar lobby pentru ele: "Doctorii spun ca mai multi barbati sunt alergici la latexul din care sunt facute prezervativele. Efectele adverse: organul genital se umfla. Deci, nu-mi dau seama care e problema?!"

Robin Williams

La cei 56 de ani ai sai si doua neveste, Robin Williams si-a inteles statutul de mascul pur sange, fara a se impaca, insa, vreun moment cu ceea ce presupune el: "Problema este faptul ca Dumnezeu i-a dat barbatului creier si penis si doar atat sange cat sa fuctioneze pe rand cele doua".

Robert de Niro

Idolul mai multor generatii a ajuns, la cei 65 de ani ai sai, un bun cunoscator al naturii feminine, ceea ce explica si siguranta emanata de actor: "Conform unui studiu, femeile se simt mult mai bine daca se dezbraca in fata unui barbat decat in fata unei femei, pentru ca ele sunt mult prea critice. Evident, barbatii sunt doar recunoscatori!"

Jack Nicholson

"Craiul" Jack Nicholson, acum in varsta de 71 de ani, nici nu mai e nevoie sa vorbeasca despre sex. Toti stiu ca a avut parte din plin la viata lui. "Mama mea nu a inteles niciodata ironia din expresia - fiu de catea - atunci cand imi spunea astfel".

Sharon Stone

Casatorita si divortata de doua ori, Sharon Stone, 50 de ani, fosta bomba sexy, pare sa nu traiasca in comuniune cu celalalt sex: "Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul, dar barbatii sunt in stare sa mimeze o intreaga relatie!"

Barbara Bush, lovitura de gratie!

Fosta Prima Doamna a declarat, la un moment dat, cand sotul ei era inca presedinte, molipsindu-se, probabil de la bush-ismele acestuia: "Un barbat poate uita unde a parcat masina, unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, chiar daca a fost una proasta." Chiar nu vrem sa stim daca Prima Doamna vorbea din experienta sau inspirata de vreo telenovela!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex vedete Hollywood, #Sharon Stone, #Robert De Niro, #Woody Allen, #Jack Nicholson, #Dustin Hoffman, #Barbara Bush , #sexy