Exercitii pentru o viata sexuala mai buna

Vineri, 10 Octombrie 2008, ora 12:15
9407 citiri
Exercitii pentru o viata sexuala mai buna

Exercitiile Kegel iti pot imbunatati calitatea vietii sexuale, insa din pacate, sunt destul de putine femei care le aplica, iar cele care le abordeaza, nu persevereaza pentru a obtine rezultate.

Aceste exercitii au fost introduse de catre medicul Arnold Kegel, ca o metoda recomandata persoanelor care au probleme in controlul vezicii urinare.

Principiul care sta la baza exercitiilor este antrenarea muschilor pubococcigieni, cunoscuti si sub denumirea de muschi "ai placeri", informeaza Acasa.ro.

Asta pentru ca antrenarea muschilor vaginali nu ofera numai confort, dar si placere sexuala. Incordarea acestora asigura senzatii puternice pentru ambii parteneri.

Pentru a identifica muschii pubococcigieni, incearca sa opresti fluxul urinar. Muschii pe care i-ai contractat in acel moment sunt cei pe care trebuie sa ii antrenezi.

O alta modalitate de identificare este introducerea degetului in vagin si contractarea muschilor in jurul acestuia.

Poti verifica daca executi exercitiile corect si cu ajutorul medicului. Prin intermediul Biofeedback-ului vei vedea, simti sau auzi daca exercitiile sunt facute in mod corect.

Aceste exercitii pot fi efectuate oriunde si in orice moment, cand stai pe scaun, intinsa pe pat sau chiar in picioare. Important este sa fie facute cu regularitate, pentru a creste eficacitatea lor.

Incepe cu 5 minute zilnice de exercitii Kegel: contracta muschii vaginali, mentine-i in acea pozitie timp de 1-2 secunde, apoi relaxeaza. Progreseaza prin a creste pozitia de mentinere la 3-5 secunde.

Odata ce stapanesti tehnica, incearca sa combini intensitatea si contractia acestora. De exemplu, contracta muschii PC lent (3-5 secunde) si progreseaza cu contractii rapide.

O alta miscare specifica este cea de impingere, ca si cand te-ai forta sa urinezi. Incearca sa practici aceste exercitii de cel putin trei ori pe zi. De exemplu, poti urma un "antrenament" de genul: 50 de contractii lente, 50 de contractii lente si 50 de impingeri.

Daca esti constanta, efectele se pot observa dupa 3-6 saptamani. In timpul actului sexual, contracta muschii si observa diferenta. Cu cat muschii vaginali vor fi mai antrenati, cu atat tu si partenerul va veti simti mai bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#exercitii Kegel, #imbunatatire, #viata sexuala, #Femei , #sexy