Harta sexuala a lumii: Unde si ce vrei sa faci?

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 12:04
14040 citiri
Harta sexuala a lumii: Unde si ce vrei sa faci?
Foto: Cartophilia

Ce vrei sa stii despre sex? Incepe prin a consulta harta lumii. Pe langa obiceiurile locului si cultura diferita in fiecare tara sau oras, locuitorii au si o cultura ... a sexului, care te poate uimi uneori.

Spre exemplu, Suedia este tara cu cele mai multe femei bisexuale, in Brazilia ai parte de cele mai lungi partide de sex, iar San Francisco este orasul cu cele mai multe fetisuri, potrivit unui studiu citat de publicatia The Sun

Ti se pare ca in Romania toata lumea se culca cu toata lumea? Te inseli. In Noua Zeelanda gasim femeile cu cei mai multi parteneri sexuali: in medie, 20,4 fiecare.

In mod curios, barbatii din Noua Zeelanda nu sunt cei care au cele mai mari recorduri in materie de parteneri sexuali. In Austria, barbatii au in medie 29,3 parteneri sexuali fiecare, intr-o viata. Mai mult decat barbatii din orice tara din lume.

Sondajul realizat de OnePoll iti arata si ce tari e bine sa eviti: Germania are locuitorii cei mai nepriceputi in ceea ce priveste arta amorului. Motivul ar fi ca miros destul de urat.

Spaniolii in schimb sunt cei mai buni la pat din lume, dupa cum arata sondajul la care au participat femei din 20 de tari.

Pentru cei "grabiti", Thailanda e tara potrivita: aici, o partida de sex dureaza, in medie, 10 minute. Perfect pentru oamenii ocupati, care n-au timp de romantism.

Daca va plac partidele lungi alegeti-va un partener din Brazilia. Aici, media unei partide de sex este de 30 de minute.

In Grecia, se pare, cetatenii sunt extrem de excitati: mai rau decat cetatenii din orice alta tara, potrivit unui sondaj Durex.

Daca va plac femeile bine dotate, mergeti in Australia, unde 40% dintre femei cumpara sutiene cu marimi mari. Mai mult, unele companii au introdus sutiene de marimi extra, pentru australiencele voluptoase.

In India, sexul la telefon este la mare cautare: serviciile liniilor erotice au devenit atat de populare, incat multi cetateni au ramas cu datorii imense. Asa ca guvernul indian a fost nevoit sa ia masuri, inchizand multe dintre liniile erotice.

Franta se pare ca este tara orgiilor, 41% dintre francezi participand, la un moment dat, la o astfel de petrecere, potrivit unui sondaj al revistei Marie Claire. 27% dintre francezi au facut, la un moment dat, schimb de parteneri, iar unul dintre stereotipuri este ca francezii sunt cei care fac cel mai mult sex oral.

In lume poti da si peste locuri unde obiceiurile legate de sex ar scandaliza. In Indonezia, spre exemplu, in cadrul sarbatorii "Pon", ce are loc de sapte ori pe an, locuitorii pornesc intr-un pelerinaj la muntele Java, unde se culca cu o alta persoana decat cea cu care s-au casatorit, in speranta ca astfel li se vor indeplini dorintele.

Japonezii sunt maestri ai fetisurilor. Cartierul Harajuku, din Tokyo, este cunoscut ca fiind unul in care festisurile devin foarte des moda. Ultimul "racnet" in materie de haine sunt bandajele, care dau un "look" de papusa ranita.

Alt loc in care iti poti indeplini fanteziile este insula Mykonos, din Grecia, supranumita "terenul de joaca al adultilor".

Amatorii de sex platit ar trebui sa stie ca orasul cu cele mai multe bordeluri din lume este Tel Aviv. Daca la cantitate israelienii stau bine (250 de brodeluri), nu stim daca serviciile oferite sunt de caliate.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#harta sexuala lume, #sex harta, #preferinte sexuale tari , #sexy