Idile intre femei mature si pustani? Nimic mai firesc!

Sambata, 14 Noiembrie 2009, ora 23:15
37862 citiri
Idile intre femei mature si pustani? Nimic mai firesc!

In lume a aparut de ceva vreme o creatura de sex feminin, careia ii plac barbatii tineri, abia iesiti din adolescenta. Vorbitorii de limba engleza au chiar si un termen pentru a desemna aceste femei: "cougar" (puma, n.r.).

Acest termen desemneaza o femeie de 40 - 50 de ani, uneori chiar mai mult, careia ii plac barbatii tineri. Cat despre modele, femei care fac parte din aceasta categorie, la loc de frunte se pozitioneaza Madonna, Mariah Carey sau Demi Moore, dupa cum relateaza The Telegraph, desi si pe la noi s-ar gasi exemple.

Apogeele se atrag

Dar inainte de a sari sa le judeci, priveste problema si din punct de vedere biologic. Barbatul ajunge la apogeul vietii sale sexuale la sfarsitul adolescentei, in timp ce femeia abia dupa 40 de ani, aproape de 50 de ani. Chiar nu trebuie sa fii Einstein pentru a vedea ca lucrurile se potrivesc.

Cu alte cuvinte, o femeie de 50 de ani si un barbat de 19 este o situatyie mai logica decat una de 19 si unul de 50. Poate ca vocabularul tanarului de 19 lasa de dorit, dar cui ii pasa atata vreme cand sfarseste fiecare propozitie cu o propunere?

Femeile mature care s-au intalnit cu astfel de barbati stiu ca doar iepurii aveau parte de mai mult sex decat ele. Poate pentru prima oara in viata lor, femeile au parte de sex la telefon, pe stadion si oriunde il cuprinde dorinta pe june. Sunt, practic, visul oricarui agent FBI, fiind acoperite de amprente de sus pana jos.

Varsta lipsei totale de inhibitii

Pentru ca sexul fenomenal este cel complet lipsit de inhibitii. Iar daca femeia a trecut si printr-o nastere, in care totul s-a petrecut la vedere, ce-ar mai putea avea de ascuns, ce-ar mai putea sa o puna intr-o situatie mai expusa?

Prin contrast, femeile tinere sunt atat de nesigure... Isi fac griji legate de marimea sanilor, forma corpului, celulita, greutate - la pranz comanda un singur cruton, pe care il mai si impart. Apropo, oare unde isi tin tinerele de marime 0 organele interne? In gentile lor uriase, poate?

Acum ori niciodata

O femeie matura, care bate usor spre varstnica, pe de alta parte, este mult mai relaxata in pielea ei. Indata ce implineste 50 de ani, o mentalitate eliberatoare de genul "acum ori niciodata" isi face loc. Uita de implanturi sau botox si face o alta mutare, sexul.

Evidentele statistice ale barbatilor varstnici care umbla cu femei mult mai tinere sunt relativ recente. Insa cele ale femeilor mature care se dedau placerilor de tot felul cu barbati tineri se pierd in negura timpurilor.

Dupa cum si Madonna, Mariah Carey sau Demi Moore au descoperit, relatia dintre o femeie in varsta si un barbat tanar chiar are sens. Femeile sunt indeajuns de mature sa aprecieze sarmul lor ingenuu. Iar ei pot avea parte de femei "poame in parg". Ca si vinul, varsta le face mai pretioase.

Avantaje de ambele parti

Barbatii tineri gasesc reconfortant faptul ca femeile mature nu se gandesc la alcool ca la o grupa de alimente ce abunda in calorii, nu considera autostopul o metoda de transport si nici nu poarta un tricou care sa strige lumii intregi vederile lor filozofice.

Barbatii tineri constata cu incantare ca partenerele lor mai "coapte" nu numai ca stiu sa comande cel mai bun vin la cina, dar mai si platesc pentru aceasta, au cea mai fina si scumpa lenjerie, si, poate cel mai important, nu-si mai doresc urmasi.

Si ce le iese femeilor varstnice din asta? Intr-adevar, un "pusti" s-ar putea sa nu si-l aminteasca pe Michael Jackson inainte de a fi alb, dar cu siguranta acesta arata precum David al lui Michelangelo.

Spre deosebire de acest Adonis, barbatii de varsta doamnelor in cauza isi poarta greoi "burta de bere", mor de plictiseala si au chelie.

A da sau nu cu pietre?!

In timp ce aproape octogenari precum Berlusconi, Rupert Murdoch sau Donald Trump se afiseaza cu femei indeajuns de tinere pentru a le fi nepoate, iar societatea nu cracneste, femei precum Madonna (51 de ani) si iubitul ei de 23 de ani, Jesus Luz, scandalizeaza o lume.

Asta chiar daca, probabil, chiar in acest moment, undeva in lume o tanara abia iesita din adolescenta este scolita sa-i devina amanta lui Berlusconi.

Si, probabil, chiar in acest moment, in lume un barbat ar fi gata sa arunce cu pietre in aceste femei, propunand ca acestea sa-i infieze mai bine pe tinerii cu care se intalnesc.

De ce nu ar fi lasate si femeile (care isi doresc asta) sa imbatraneasca intr-o "rusine totala" (cum spun unii), precum unii dintre barbati?

In definitiv, batranetea e o stare de spirit, iar daca pe tine, ca femeie plecata la vanatoare de barbati tineri, nu te deranjeaza, de ce ar deranja pe altcineva ca tu alegi sa se creada despre tine ca te faci de ras?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#femeie matura barbat tanar, #Madonna Jesus Luz, #aventuri femei varstnice, #sex femei , #sexy