In afara de postas, pe cine ar primi femeile in pat?

Vineri, 10 Aprilie 2009, ora 12:26
5203 citiri
In afara de postas, pe cine ar primi femeile in pat?

Daca, Doamne fereste!, postasul e in concediu, instalatorul si-a rupt piciorul, iar baiatul care curata piscina n-are treaba, pentru ca nici macar nu ai o piscina, pe cine ai fi tentata, la modul iluzoriu, sa primesti in pat?

Americancele si-au pus aceasta problema si au facut o scurta lista pe care au ascuns-o de soti. Degeaba, insa, ea a fost publicata de maxim.com.

Si cum s-au saturat de barbatii stresati sau prea ocupati, care n-au timp sa le dezmierde asa cum isi doresc, americancele s-au oprit asupra unor ocupatii mai "relaxate".

Sportiv (Fotbalist)

Daca e aratos si plin de muschi, poseda si un tatuaj, nici nu mai conteaza in ce echipa joaca. Cu cat mai departe de A, cu atat mai bine.

Un studiu realizat de Career Builder, in 2007, a concluzionat ca "atletul profesionist" este al treilea in topul celor mai sexy meserii pentru barbati.

Antrenor personal

Chiar daca, doctorul se afla in topul clasamentelor de acest tip, ocazional se intampla ca si antrenorul personal sa mai salveze cate o viata, motiv pentru ca este preferat si el. Cei care activeaza in acest domeniu se bucura de vizibilitate mai ales pentru ca vedetele ajung intr-un punct al carierei in care au nevoie pe cineva care sa le sfatuiasca.

In plus, antrenorii personali nu pot fi atat de stresati precum doctorii, din moment ce nu si-au petrecut atat timp in scoala si deasupra capetelelor lor nu planeaza amenintarea malpraxisului.

In plus, meseria in sine este un magnet pentru femeile de varsta mijlocie, dezamagite, vulnerabile, poate si divortate, si care n-au apucat pana acum sa-si puna in practica fantasmele lor sexuale.

Cowboy

Ai vazut vreodata un cowboy (si nu taran!) care sa se planga la bar ca nu a reusit sa-si respecte termenul-limita fixat de sef? De fapt, ai vazut vreodata un cowboy?

Poate tocmai de aceea cowboy-ul bantuie imaginatia multor femei. Conform Salary.com, cowboy-ul se afla in top 10 al celor mai sexy ocupatii.

Prezentator TV (meteo)

Daca esti la TV, te bucuri de mult mai multa vizibilitate decat o gramada de alti tipi, chiar mai aratosi sau mai nostimi. Iar daca esti prezentator de stiri sau, si mai bine, prezentator al rubricii meteo, o parte din succes vine de la sine.

In timp ce unele iti vor sorbi cuvintele care se potrivesc de minune cu cravata, se vor gasi si voci care sa spuna ca nu esti chiar asa de sexy din moment ce le vorbesti toata ziua despre economie si, in timpul liber, sigur urmaresti stirile. De aceea este preferat prezentatorul de meteo, mai relaxat.

In plus, el nici nu poate fi criticat atunci cand greseste si, in loc, de soare, vine tornada. Cine nu greseste?

Barman

In cadrul unui studiu realizat in 2007, atat femeile, cat si barbatii au fost de acord ca meseria de barman este cea mai sexy dintre toate cate exista.

Si cum ar putea sa fie altfel din moment ce stai in locul privilegiat din spatele barului, cu toata lumea aliniata in fata ta, si stii ca fiecare te gaseste din ce in ce mai atragator pe masura ce le umpli paharele. In plus, galagia e in favoarea ta; nu va fi nevoie sa construiesti fraze pompoase sau alambicate.

E de ajuns sa zambesti, sa mormai ceva din care sa se auda cuvantul "frumoasa" sau "sexy" si sa dai din cap. Daca stii sa faci diferenta dintre un Sex on the Beach si un Bloody Mary si-ti place sa stai pana tarziu, acesta e jobul tau: Zeul femeilor!

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#barbati meserii sexy, #barman fotbalist cowboy, #antrenor personal przentator , #sexy