Internetul, ultima alternativa sexuala?

Marti, 14 Aprilie 2009, ora 18:27
3838 citiri
Internetul, ultima alternativa sexuala?
Foto: The Independent

Internetul, vibratoarele sau papusile gonflabile sunt cele mai accesibile oferte sexuale pentru oamenii singuri, care nu si-au gasit inca un partener.

Chiar si simpla intalnire a fost inlocuita cu o discutie pe mess, iar sexul, odata un joc al seductiei, a devenit doar un schimb de servicii sau, cel mult, un joc pe calculator, informeaza The Independent.

Dezvoltarea retelelor de cunoastere online si accesul tuturor la internet a transformat nevoia organica de sexualitate, romantism si seductie in rutina tastaturii si a sentimentelor formate din doua puncte si o paranteza.

James, 52 de ani, functionar public

Trecut deja de prima tinerete, singur si descumpanit, James si-a gasit deja alternativa perechii pentru tot restul vietii. S-a asezat in fata calculatorului si a descoperit o firma producatoare de papusi gonflabile.

Rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Papusa este perfecta. Complet pe gustul sau si a venit intr-un moment in care barbatul si-a recapatat optimismul.

Pentru doar 6.000 de lire, el si-a comandat o partenera de 25 de ani, bruneta, cu un corp perfect. Cu doar un singur click i-a ales hainele potrivite si acum se bucura de o companie pe gustul sau.

Simon, 38 de ani, manager de vanzari

Casatorit si cu o familie fericita, Simon s-a gandit sa incerce si el noua jucarie descoperita de un prieten bun, internetul. Intalnirile online s-au dovedit a fi foarte simple, iar sexul era mult si bun.

Au inceput sa apara frustrarile ca si-a mintit sotia, dar si-a revenit rapid, odata cu gasirea unei retele de cunostere online special dedicata oamenilor casatoriti.

Nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut cat de multe persoane cauta sex online, chiar si casatorite, chiar si cu familii acasa. Frustrarile au disparut, iar placerile curg, online, cu un click si un Enter.

John, 45 de ani, programator

Pentru ca nu este foarte multumit de felul in care arata, iar relatiile sale nu au fost multe la numar, John a avut, inca din adolescenta, trauma mamei.

Orice femeie cu care facea sex o confunda cu mama sa. A descoperit atunci ca ii place foarte mult sa faca sex pe roluri. El sa fie copilul si partenera doica.

Si cum munca de programator iti deschide multe site-uri, el a gasit online mediul potrivit in care sa-si continue fetisul. Nu se gandeste sa intalneasca pe cineva sau sa iasa afara, din fata calculatorului, pentru a-si intalni perechea.

Internetul ii ofera toate gastile pe care si le-a dorit. Atat cele sexuale cat si cele de simpla companie.

Internetul si retelele sociale reduc din tendinta normala de socializare a persoanelor. Mai mult, sexualitatea este redusa de cele mai multe ori la satisfacerea unei nevoie si mai putin la implinirea unor sentimente prin intermediul sexului.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#intenet, #sex, #sex online, #intalniri online, #sex virtual , #sexy