Kama Sutra scoate sexul din plictiseala

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 18:08
12691 citiri
Kama Sutra scoate sexul din plictiseala

Cand monotonia da tarcoale relatiei, e bine sa mergem direct la sursa pentru a iesi din incurcatura si a ne bucura, din nou, de inedit la capitolul sex.

"Cartea cartilor" cand vine vorba de sex e, fara indoiala, Kama Sutra. Iata care sunt sfaturile celor care si-au facut din sex o religie.

Joaca-te cu parul lui

Chiar daca, de obicei, femeile sunt cele rasfatate, nu uita parul este si una dintre zonele erogene ale barbatului. Cat despre tine, da-i de inteles ca nu te-ai supara daca te-ar trage de cosite un pic, ca si cum tocmai ai fi facut o nazbatie.

Plesneste-l usor

Atat femeile cat si barbatii (intr-adevar, intr-un procentaj mai mic) agreeaza cate o palmuta "servita" peste posterior. Desi putini recunosc, foarte multi isi doresc, in secret, ca acesta sa se intample. Daca va este rusine sa incercati, stati de vorba pentru a afla fiecare cum simte celalalt referitor la acest subiect.

Nu uita de sarut

Acesta are cel mai important rol in timpul actului sexual. Barbatii sunt cei care se excita imediat si care flutura "steguletul" dupa numai un minut de sarut. Pentru ca are atata importanta si un astfel de impact, el trebuie exploatat la maximum.

Credeai ca unghiile nu pot fi folosite in pat?!

Barbatilor le plac femeile cu unghii ingrijite si lungi. Stii deja asta. Dar te-ai intrebat care e adevaratul motiv? Iti spunem noi, nu pentru ca am fi maestri cand vine vorba de sex, ci pentru ca tot Kama Sutra ii da de gol. Pentru ca adora sa fie zgariati, iar numai gandul la asta ii face sa se infioare de placere.

Daca nu ai unghiile lungi, lasa-le sa creasca timp de doua saptamani, perioada in care vor creste suficient incat sa il intarate. Zgarie-l usor pe spate, pe fese ori abdomen si te vei bucura de efectele produse.

Musca-l, dar nu exagera!

Muscaturile sunt, potrivit parerilor celor multi, ceva incredibil de incitant. Bineinteles ca exista si oameni care nu au descoperit inca aceasta placere. Dar pofta vine mancand.

Nu trebuie sa fie abia perceptibile, dar nici la limita confortului. Unde? Oriunde simti ca ti se face pofta. Recomandate pentru muscat sunt fesele, gatul si spatele.

Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Capitala Franței va găzdui peste 9.000 de sportivi în vară, pe perioada Jocurilor Olimpice, care se vor desfășura între 26 iulie și 11 august. Interdicția de intimitate a sportivilor a...
Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
În timpul unei vizite în Ucraina, ministrul britanic al Apărării Grant Shapps și comandantul armatei britanice Tony Radakin au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu...
#sex, #sfaturi, #Kama Sutra , #sexy