Locuri publice interzise pentru sex

Vineri, 10 Octombrie 2008, ora 22:47
6705 citiri
Locuri publice interzise pentru sex
Foto: Statuie in Parcul Sexului, Cheju Island, Coreea de Sud

Lista decorurilor fantasmelor celor activi din punct de vedere sexual e lunga cat o zi de post.

Din pacate (sau din fericire!) nu toate aceste locuri publice sunt recomandate spre a pune in practica cele mai intime porniri. Iata o lista a locurilor publice unde nu e bine sa fii prins pe picior gresit.

1. In hamac, undeva sub cerul liber

In primul rand, nu ai loc sa te misti, deci se exclude din start varietatea pozitiilor. In al doilea rand, s-ar putea sa cazi inainte de a te cufunda in problema. Si, apropo, s-a inventat sezlongul, daca tii neaparat...

2. In cimitir

Desi se regseste pe diverse liste cu fantezii sexuale dezirabile, nu poate fi chiar atat de incitant sa faci sex printre lumanari sfintite, cavouri, flori uscate si tamaie. De obicei, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In plus, ai putea fi banuit de profanare de morminte in cazul in care dai nas in nas cu vreun paznic al cimitirului.

3. Pe plaja

Si aceasta este o fantezie care a primit "Ok"-ul mai multor amatori de senzatii tari, desi, daca stam sa ne gandim mai bine, exista cam putine argumente favorabile. Nu numai ca risti sa te alegi cu iritatii in zonele cele mai sensibile din cauza nisipului, dar ai mari sanse sa fii amendat pentru exhibitionism. In plus, in aceasta perioada a anului e si cam frig.

4. Intr-o toaleta publica

De ce nu se recomanda? Pentru ca e incomod, nu e igienic, romantic cu atat mai putin, sunt sanse sa fii deranjat si pentru ca mirosul iti poate taia cheful instantaneu.

5. In cabina de proba a unui magazin

Suna exotic, dar nu e! E, practic, imposibil sa te strecori in doi in cabina unui magazin si sa apucati sa faceti ceva inainte de a fi prinsi. In magazine, rolul vanzatoarelor este si acela de a se asigura ca sunt in permanenta cabine libere, pentru a putea fi folosite in scopul cresterii incasarilor.

6. In parc

Categoric nu! Pentru ca exista gardieni publici gata sa actioneze (si mereu in cautare de lucruri care sa ii amuze si pe care sa le poata povesti, ulterior, cand se schimba patrula). Pentru ca riscati sa fiti vazuti, fotografiati, filmati si admirati de toti cunoscutii pe YouTube sau situri autohtone care nu v-ar face cinste.

Insa, ce este interzis atrage...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Strat gros de omăt depus pe un pisc din Sălaj. ”De la 30 de grade Celsius şi vreme de plajă la 30 de centimetri de zăpadă şi îngheţ”
Strat gros de omăt depus pe un pisc din Sălaj. ”De la 30 de grade Celsius şi vreme de plajă la 30 de centimetri de zăpadă şi îngheţ”
Stratul de zăpadă depus în ultimele zile în zonele mai înalte ale judeţului Sălaj variază de la câţiva centimetri, până la 30 de centimetri pe vârful Măgura Priei, potrivit...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#sex, #locuri publice, #cimitir, #plaja, #interzis , #sexy