Mai mult sex, mai mult devotament

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 19:21
4875 citiri
Mai mult sex, mai mult devotament
Foto: canada.com

Cea mai buna metoda a barbatilor de a-si pastra partenerele langa ei este sexul. Astfel, femeile foarte atragatoare nici nu se vor gandi sa fie infidele daca au parte de mult sex in relatia lor.

Oamenii de stiinta au spus ca aceasta tendinta a barbatilor de a oferi sex in schimbul stabilitatii relatiei se numeste marcarea teritoriului, informeaza canada.com.

Psihologii din Florida au realizat un studiu in care au aratat care este motivul pentru care barbatii care au langa ei partenere foarte atragatoare au o viata sexuala mai activa. Contrar opiniei generale, nu frumusetea femeilor ii inspira, ci frica lor ca acestea sa nu ii paraseasca.

Adevaratul motiv al activitatii sexuale sustinute nu este unul constient. Cei mai multi barbati care au partcipat la studiu au sustinut ca fac sex cu partenerele lor atat de des pentru ca sunt foarte frumoase. In acelasi timp ei au recunoscut ca sunt foarte atente cu ele si le fac cadouri cu regularitate.

Psihologii au explicat ca acest comportament este unul tipic de marcare a teritoriului, prin mijloacele specifice unui barbat. La studiu au participat 277 de cupluri, care au trebuit sa raspunda unor intrebari legate de viata lor sexuala.

Barbatii au spus ca fac sex de trei ori pe saptamana cu partenerele lor, evaluate ca frumusete cu sapte puncte, pe o scara de la zero la noua. Pentru fiecare punct in plus al atractivitatii, activitatea sexuala a barbatilor a crescut cu 40%.

Psihologii au spus ca sexul reprezinta principalul argument al unui barbat de a se asigura ca partenera ii este fidela. Cercetatorii vor analiza in viitor importanta relatiilor intime in cuplurile de acelasi sex.

Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Următoarea pandemie ar putea fi cauzată de virusul gripal, avertizează oamenii de ştiinţă, scrie The Guardian, citând datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor. Un sondaj...
Nu e glumă: gândaci și muște într-una dintre băuturile preferate ale românilor. Unii o consumă zilnic
Nu e glumă: gândaci și muște într-una dintre băuturile preferate ale românilor. Unii o consumă zilnic
Un studiu realizat în Germania arată că una dintre băuturile preferate ale oamenilor, pe care unii o consumă zilnic, are în componență rămășițe de insecte. Unii consumatori de ceai...
#sex, #devotament, #relatie, #femeie atragatoare, #studiu , #sexy
Comentarii