Marimea conteaza - ce poti face?

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 23:44
8356 citiri
Marimea conteaza - ce poti face?
Foto: CompareStorePrices

Secole de-a randul barbatii au fost obsedati de marimea penisului, uneori si de forma lui, dorindu-si sa fie perfecti. Pentru ei, pare sa fie mai mult o problema de status si de prestigiu.

Motiv pentru care unii barbati recurg la diverse metode de marire a organului sexual.

Cea mai comuna si cea mai simpla metoda pare sa fie tehnica de "jelquing", un exercitiu special care ar putea - cel putin asa sustin unii - sa creasca, fie si putin, dimensiunile penisului, arata SexInfo101. Aici puteti gasi si unele tehnici specifice.

Exercitiul consta in intinderea penisului cu mana, incepand de la baza si pana spre varf, printr-o miscare delicata, atunci cand penisul este partial in erectie.

Nu este vorba despre masturbare, desi seamana destul de mult - erectia nu trebuie sa fie in punctul maxim. Ideea este sa fortezi organul sa se umfle gratie cresterii presiunii sangelui.

Un regim "obisnuit" de exercitii presupune jelquing timp de 20-30 de minute pe zi, doua sau trei zile la rand, dupa care se face pauza o zi. Apoi se reiau exercitiile.

Problema este ca tehnica poate crea o senzatie de disconfort sau iritare pe piele, motiv pentru care este recomandata folosirea unui lubrifiant si oprirea exercitiilor daca apar vanatai.

Intrebarea care ii macina pe barbati - functioneaza?

Tot efortul depus ar trebui insa sa produca si rezultate. E posibil ca tehnica sa dea roade, insa nu atat de mult precum ti-ai dorit.

Majoritatea persoanelor care "vand" tehnica sustin ca au existat cazuri in care penisul a crescut in lungime cu pana la 5 centimetri. Nu are rost sa iti faci iluzii. De cele mai multe ori cei care incearca aceasta tehnica se plang ca penisul a crescut in marime, insa "nu indeajuns".

Exista insa dovezi ca, daca este folosita mai mult timp, tehnica da rezultate. Extinderea tesuturilor este utilizata de ani de zile in chirurgia plastica.

Penisul raspunde la presiune aplicata in timp, insa domnii care isi doresc sa fie apreciati pentru dimensiuni trebuie sa fie... rabdatori si perseverenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#marimea conteaza, #poti face , #sexy