Masaj senzual, in loc de preludiu

Miercuri, 19 Noiembrie 2008, ora 18:34
11471 citiri
Masaj senzual, in loc de preludiu

Toti ne dorim cate un masaj bun, macar din cand in cand. Intr-o lume ideala am beneficia macar de doua sedinte de masaj pe luna. Din pacate, stam prost cu timpul si, in plus, masajul profesionist este si destul de costisitor.

Asa ca, de multe ori, trebuie sa ne multumim cu prestatia partenerului. Situatie deloc trista daca a auzit de masajul senzual, care poate indeplini, simultan, doua functii: relaxare si pregatire pentru sex.

E un masaj care cere timp, motiv pentru care nu te poti bucura de el foarte des. Dar, o data pe luna, e chiar indicat, conform ele.ro.

Faceti cu schimbul, dar nu in aceeasi sedinta. Nu e nimic mai neplacut decat sa renunti la toate senzatiile acelea placute pentru ca ti-a venit randul sa faci tu masaj. In plus, dupa ce ti-a facut masaj s-ar putea sa ai cu totul alte ganduri legate de continuarea serii.

Tehnici

Programeaza-l intr-o sambata sau o duminica, cand ai mai mult timp la dispozitie. Inchide telefonul, televizorul, pune o muzica placuta, aprinde niste lumanari parfumate si asigura-te ca in camera e cald. Incearca sa creezi un ambient cat mai placut.

In plus, ce poate fi mai incitant decat sa fiti amandoi dezbracati in timp ce va dezmierdati corpurile?

Telul ar fi sa petreci cam o ora jucandu-te senzual cu mainile pe corpul lui.

Intinde-l cu fata in jos si acopera cu prosoape toate partile pe care nu le masezi. Incepe prin a-ti turna in palme ulei pentru masaj sau pentru bebelusi. Nu-l aplica direct pe piele, este destul de rece. Apoi maseaza-l bland pe spate.

Trece-i buricele degetelor foarte bland peste piele, pentru a-l sensibiliza. Mai apoi, treci la miscari mai ferme. Nu e nevoie sa fii o profesionista pentru a-l face sa geama de placere. Iata, totusi, cateva miscari pe care le poti incerca.

Cercurile Descrie miscari circulare cu mainile, spre afara, si indepartandu-te de coloana vertebrala. Executa cu mainile miscari in oglinda de fiecare parte a coloanei.

Lunecarea Pune palmele pe partea de jos a feselor lui, cu palmele drepte si degetele directionate spre crestet. Folosindu-ti greutatea corpului, impinge mainile de-a lungul sirei spinarii cu degetele mari. Descrie mici miscari circulare pentru a detensiona muschii, mai ales in zonele incordate. Incearca, de asemenea, sa treci cu incheieturile degetelor mari de o parte si de alta a sirei spinarii. Senzatia e minunata, te asigur.

In general, trebuie sa masezi mereu in sus, si indepartandu-te de coloana.

Asigura-te ca te ocupi de toate partile corpului, cu exceptia celor genitale... deocamdata. Maseaza-i spatele si abdomenul, nu exclude mainile, picioarele, posteriorul si pieptul. In prima jumatate de ora trebuie sa fie mai degraba ceva relaxant, decat sexy.

Dar apoi... atata-l fara mila. Trece-i mana printre fese si penis, freaca interiorul coapselor si partea inferioara a stomacului. Dar nu-i atinge penisul, oricat de mult ar vrea el sa i-l bagi in seama.

Dupa cel putin 45 de minute de mangaieri si presari este gata pentru piesa de rezistenta - un masaj erotic genital. Masajul genital exista de cateva mii de ani, asa ca nu te teme sa-l incerci. L-au inventat tot niste oameni ca tine, care aveau la indemana materia prima, la fel ca si in cazul tau.

In plus, cam totul este permis, atat timp cat partenerului ii face placere si slujeste cauzei nobile de a va simti bine in doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sex, #masaj, #preludiu, #tehnici , #sexy