Masini in care nu e deloc indicat sa faci sex (Galerie foto)

Miercuri, 31 Decembrie 2008, ora 14:06
5691 citiri
Masini in care nu e deloc indicat sa faci sex (Galerie foto)

In alte tari, nu neaparat la noi, sexul in masina nu doar ca e popular, dar de el se leaga multe amintiri, mai mult sau mai putin penibile. Cum tindem sa copiem Vestul, macar sa-l copiem bine. Sexul in masina e OK, daca e protejat sau daca urmarea "bebe" nu deranjeaza.

Unde se poate, s-a scris, unde nu, iti spune Uonline.com.

Locul 10 - VW Bettle - Masina hipiotilor de alta-data si a fetelor cu venituri peste medie de azi. Paradoxal, o masina care, cu siguranta, a fost una dintre cele mai incercate in materie de sex, fiind unul dintre cele mai vandute modele (single design) din istorie si cumparat in mare parte de tineri.

Locul 9 - Toyota Aygo - Una dintre cele mai mici masini din clasa sa. Chiar daca numele vine din "i-go", simbolizand "libertate si mobilitate", in interiorul ei mobilitatea pentru o eventuala eliberare e greu de atins.

Locul 8 - Chery QQ - Pretul mic o face una dintre cele mai ieftine masini din lume; lipsa airbagurilor o face una dintre cele mai putin sigure; scaunele tari ii dau renumele de incomoda; designul o face sa semene flagrant de mult cu un Matiz, iar dimensiunile o fac aproape impracticabila in materie de sex.

Locul 7 - Fiat 500 - Imaginati-va o masina cu aproape jumatate de metru mai scurta decat anterior clasata si cu vreo 10 centimetri mai putin lata. Fiat 500 se dovedeste astfel o alegere foarte proasta pentru un randez-vous la orizontala.

Locul 6 - Smart - Chiar daca pare, tehnic, imposibil sa te dedai la placeri amoroase intr-un Smart, unii se jura ca au avut success, ajutandu-se de inaltimea masinii. Ii credem pe cuvant.

Locul 5 - Pagani Zonda - E mare, chiar foarte mare fata de cele mai jos clasate, dar ghinion; majoritatea spatiului e folosit pentru a sustine un motor de 12 cilindri amplasat central, astfel ca dimensiunile habitaclului fac din Pagani Zonda o masina care, eventual, te va ajuta sa-ti atragi un potential partener. Cat despre restul, tot dormitorul ramane cea mai buna optiune.

Locul 4 - Dacia 1304 - Sexul in Dacie e foarte incomod, spun cei care au incercat, desi nu imposibil. Daca vorbim, insa, despre o partida amoroasa in Dacia "Papuc", aceasta devine aproape impracticabila. Chiar daca pare destul de mare, activitatea "la orizontala" este imposibil, si asta pentru ca inginerii de la Dacia s-au gandit sa amplaseze un schimbator foarte inalt si incomod chiar intre scaune.

Locul 3 - Tata Nano - Desi este extrem de accesibil, pretul fiind unul dintre cele mai mici din lume (fapt ce n-ar trebui sa dea probleme de erectie!) Problemele lui Tata Nano vin de la scaunele care nu sunt rabatabile. In plus, latimea masinii este incredibil de mica, fapt ce, in acest caz, nu poate fi un avantaj.

Locul 2 - McLaren F1 - Nu va lasati inselati de aparente! Masina are doar 1 metru inaltime, iar marea dificultate in savarsirea scopului stabilit de comun acord este ca volanul e amplasat central.

Locul 1 - Piaggio Ape - Piaggio Ape este, cu siguranta, cea mai nepotrivita pentru a servi diverselor obiective sexuale in doi. Masina are un singur loc, iar faptul ca are doar 3 roti o face foarte instabila, de neintrebuintat in scopuri mai putin ortodoxe.

Vezi mai jos galeria foto

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#sex, #masini sex incomod , #sexy