Orgasm la maxim

Joi, 18 Decembrie 2008, ora 19:49
9867 citiri
Orgasm la maxim
Foto: ThecoolInternet.com

La primele doua-trei intalniri intime, te prefaci ca ai orgasm ca sa ii protejezi orgoliul. Ce te faci insa cand te-ai saturat de gemete nesincere si vrei dragostea adevarata?

Multe femei recurg la o falsa pasiune, in special la inceputul unei relatii. Simt ca trebuie sa il protejeze, sa il faca sa se simta mandru, altfel isi pierde interesul.

Pe masura ce trece timpul si relatia evolueaza insa, ele isi dau seama ca ceva lipseste si pot avea probleme, arata Cosmopolitan.

La un moment dat trebuie sa incetezi sa joci mima. Nu scoate nici un sunet pana cand nu a nimerit locul in care iti place sa fii atinsa. Ofera-i chiar lectii daca nu prea se pricepe si ghideaza-i mainile pe corpul tau pana cand te aduce pe culmile placerii.

Nu e nevoie nici macar de penetrare, trebuie doar sa stie unde si cum iti place sa fii atinsa. Nu il certa fiindca pana acum nu prea stie pe unde merge, toti barbatii au nevoie de o harta inainte sa porneasca la drum.

Daca te-ai obisnuit sa te distrezi de una singura sau te intelegi foarte bine cu vibratorul, ar trebui sa incerci si altceva. Nu uita ca vibratorul nu este un surogat pentru iubit si ca cei doi pot lucra foarte bine si impreuna. Incearca sa-l inveti cum sa foloseasca jucaria in timp ce faceti dragoste si cu siguranta orgasmul va fi exploziv.

Ai grija insa sa pastrezi un echilibru in aceasta joaca, un barbat se poate simti amenintat de placerea pe care ti-o ofera orice altceva.

Sexul sufera si atunci cand iti este teama sa nu iti strici imaginea. Cultura Hollywood-ului a promovat o imagine nerealista a sex-ului si a orgasmului. Nu trebuie sa arati ca un star de cinema cand faci dragoste.

Orgasmul poate implica transpiratie, par ciufulit, gemete puternice, expresii faciale (nu neaparat placute la privit) si/sau reactii de necontrolat ale corpului. Daca ti-e frica sa nu arati ciudat si te controlezi in timp ce faci dragoste, e normal sa nu te simti bine.

Orgasmul inseamna sa pierzi controlul, iar partenerul cu siguranta intelege asta si nu-si va schimba parerea despre tine doar pentru ca ai vorbit urat fara sa vrei. Nu uita ca si el este in aceeasi situatie. Si daca tot ti-e frica sa nu arati bizar, uita-te la partener cand e pe culmile placerii si vei vedea ca nu arata "perfect".

Barbatilor le plac tipele inteligente. Insa cand esti la orizontala, e esential sa nu mai gandesti asa mult si sa te concentrezi mai mult pe simturi. Orgasmul se obtine in primul rand prin contractia unor grupuri mari de muschi. Daca esti ingrijorata, circulatia sangelui in pelvis si clitoris are de suferit, iar orgasmul este mai slab.

(Iarina Dumitrescu)

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#sex orgasm maxim , #sexy