Orgasmul, un dar pentru toate femeile

Marti, 12 August 2008, ora 12:19
17196 citiri
Orgasmul, un dar pentru toate femeile

Orgasm. Un cuvant magic, ce le trezeste amintiri placute multor femei, dar care, pe de alta parte, le face sa citeasca cu invidie pe cele care nu s-au intalnit niciodata cu extazul.

Pentru tinere, pentru experimentate, pentru femeile de toate rasele, pentru printese, pentru modeste, timide, obraznice sau intelectuale, pentru vedete sau pentru gospodine - orgasmul este un dar pentru toate.

Desi este trist, in lume exista milioane de femei care nu au atins niciodata orgasmul. Daca te afli printre ele, nu dispera: poti ajunge la climax daca te concentrezi la cateva aspecte. Iar daca esti una dintre expertele care au orgasm de fiecare data, citeste mai departe - nu exista niciodata o limita in ceea ce priveste extazul.

Cea mai usoara cale de a atinge climaxul este auto-satisfacerea. Daca iti cunosti fiecare parte din corp, daca stii pe ce "butoane" trebuie sa apesi pentru a atinge placerea, iti va fi mult mai usor sa ai orgasm alaturi de iubitul tau.

Desi cele mai multe dintre femei nu au orgasm decat dupa 30 de ani, e bine de stiut ca acest "dar" nu tine neaparat de experienta. Toate reprezentantele sexului frumos au fost "programate" in asa fel incat sa poata atinge climaxul, singurele impedimente in calea acestuia fiind stresul, oboseala sau nesiguranta.

Specialistii sustin ca exista doua tipuri de orgasm: clitoridian si vaginal. In vreme ce clitorisul este sensibil si "accesibil", punctul G, care asigura un orgasm profund si intens, este mai greu de stimulat. In cazul cel mai fericit, cele doua tipuri de orgasm se pot produce simultan.

Ce este mai bun decat un orgasm complet? Mai multe! O femeie din zece a declarat ca are orgasm multiplu (a se citi o serie de orgasme consecutive, din ce in ce mai intense). Din acest punct de vedere, femeile sunt norocoase: ele pot avea 5, 10 si chiar 20 de orgasme in cursul aceluiasi raport sexual.

In final, ca fapt divers, e bine sa stii ca orgasmul te ajuta sa previi ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive si asa mai departe...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#orgasm, #sex, #climax , #sexy