Patru locuri unde sa nu faci sex

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 18:40
12297 citiri
Patru locuri unde sa nu faci sex

Cum sexul e o activitate repetitiva, pe care o faci si la 20 si la 60 de ani, nu e de mirare ca locatiile destinate acestei preocupari in doi s-au diversificat atat de mult.

Daca n-ai apucat sa le incerci inca pe toate, marieclaire.comiti spune ce locuri nu ar trebui sa alegi, pentru simplul fapt ca altii le-au incercat si s-au declarat dezamagiti de experientele traite.

Sexul pe plaja

Daca ai baut un cocteil Sex on the Beach si ai chef de nebunii (iar anotimpul e cel potrivit pentru sexul in aer liber) s-ar putea sa fii tentat sa incerci sa faci lucruri mai putin ortodoxe, in doi, pe plaja. In acest caz, ar trebui sa ai in vedere amenda, pentru cazul in care esti prins.

Daca nu ti-a scazut inca libidoul, gandindu-te la banii pe care i-ai putea pierde, ar trebui sa iei in considerare nisipul care are potentialul de a ajunge unde nici nu te astepti. Cum terminatiile nervoase se sensibilizeaza in timpul acestei activitati, vei simti fiecare fir de nisip.

Crezi ca in apa esti la adapost? Gandeste-te numai cate vietuitoare inoata pe langa trupurile voastre dezgolite. Si mai gandeste-te ca s-ar putea sa aveti nevoie de lubrifiant. In niciun caz nu-l veti putea avea la indemana.

Plaja este un loc romantic. Marea (oceanul sau chiar Dunarea ori vreun rau autohton) are potentialul de a face locul si mai imbietor. De ce n-ai inchiria o camera cu vedere la ea si ti-ai face de cap cu usa sau fereastra deschisa, departe de nisipul care zgarie sau de apa in care misuna toate acele vietati?

Sexul in dus

Din nou, cea mai mare problema ar fi nevoia de lubrifiant. Sa zicem ca poate fi gasit un inlocuitor, tinand cont de multimea de cosmetice din baie. Dar mai ramane o problema... alunecoasa. Chiar potential periculoasa.

Cum ar fi ca in toiul partidei sa aluneci si sa te lovesti, iar restul zilei (saptamanii) sa ti-o petreci in pat, purtand comprese si amintirea unei reprize esuate de sex? Si chiar daca nu cazi, nu poate fi tocmai placut sa te lipesti de peretele sau cada rece.

Sex pe masa din bucatarie

Trecand peste faptul ca acolo mananci tu sau altcineva, sexul pe masa din bucatarie chiar nu e o idee buna. In filme da bine, arata chiar sexy, dar realitatea este ca suprafata aleasa pentru repriza de nebunii chiar e dura. Nici spatiul nu e foarte generos.

In plus, daca chiar v-a luat valul, este foarte probabil sa nu mai tineti cont nici de farfuriile care se vor face tandari. Cum ar fi ca in toiul actiunii sa se sparga tocmai farfuriile pe care ti le-ai cumparat de la mare distanta de casa si te-ai chinuit atat sa le aduci in bagajul tau de mana, certandu-te cu individul acela din aeroport?

Sexul in avion

Poate suna sexy, palpitant, dar poate tu nu esti genul aventurier. Daca ai ameteli si stomacul abia se abtine sa nu-ti faca probleme, un sex la inghesuiala, in cabina de baie, e tot ce-ti lipseste. Recunoaste ca e ciudata fascinatia multora pentru sexul la inghesuiala!

Nu stii cum e cu turbulentele, nu stii cum reactionezi dupa ce mananci melci (ai decis sa nu intristezi stewardesa si tocmai i-ai incercat)... In plus, cand veti iesi amandoi de la baie, rosii si asudati, toata lumea va sti ca nu ati spalat rufe impreuna.

In plus, spatiul ingust va va determina sa va sprijiniti de peretii pe care nu se stie cine si cu ce sarg i-a spalat. N-ar fi mai bine sa puneti pasiunea pe "hold" si sa inchiriati o camera cand faceti escala?

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#locuri nepotrivite sex, #sex inghesuiala, #sex plaja, #sex dus, #sex baie avion, #sex masa bucatarie , #sexy