Podul bikinilor, de la moft la fenomenul sexy al lui 2014?

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 00:11
5138 citiri
Podul bikinilor, de la moft la fenomenul sexy al lui 2014?

"Bikini bridge" (podul bikinilor) - prezentarea suspendata a slipului pe oasele bazinului unei femei asezate pe spate - suscita tot mai mult interes pe retelele de socializare, iar presa britanica il prezinta drept fenomenul sexy al anului 2014. Polemica nu a intarziat sa apara.

Era Facebook, Twitter, Instagram ofera posibilitati nebanuite, iar doamnele si domnisoarele dornice sa-si etaleze nurii nu puteau rata ocazia. Si cum "a sugera" completeaza in mod incitant prezentarea unei siluete, s-a inventat ipostaza de "podul bikinilor". Slipurile minuscule, suspendate intre oasele bazinului unei purtatoare ce sta intinsa gratios pe spate, ofera o priveliste imprecisa aupra zonelor intime, dand startul pentru brodarea de idei nastrusnice in mintea privitorului.

Greu de crezut, dar de la ceea ce parea o fandoseala de domnisoara, termenul de "bikini bridge" si-a gasit chiar definitia intr-un dictionar. Mai precis in Urban Dictionary, unde pe langa definitia ca atare este prezentat si ca un "incredibil fenomen sexy".

Aplicatii speciale destinate incarcarii acestui gen de fotografii, articole despre avantajele de a avea un "bikini bridge", o multime de astfel de imagini postate pe retelele sociale - iata ca fenomenul devine unul demn de luat in seama, potrivit Daily Mail, care il prezinta drept un nou trend in domeniul picanterii sexy pe Internet in 2014.

Dincolo de entuziasti, exista desigur si contestatari. Principala vina ce i se aduce "podului bikinilor" este ca ar promova anorexia.

Astfel, Lucy Attley, purtator de cuvant al firmei Dove, initiatoare a unor campanii de redare a stimei de sine femeilor, spune: "Podul bikinilor este un alt mod de a pune presiune asupra femeilor in ceea ce priveste infatisarea lor".

La inceput de an, in numele celebrei companii ce o reprezinta, Lucy Attley le invita pe femei sa stabileasca o relatie pozitiva cu ele insele, indifirent cat de departe ar fi de un "bikini bridge" ideal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#podul bikinilor, #bikini bridge, #fenomen sexy 2014 retele sociale , #sexy