Pozitii sexuale pentru vremuri friguroase

Vineri, 14 Noiembrie 2008, ora 12:20
18475 citiri
Pozitii sexuale pentru vremuri friguroase

Vremea rece a venit si multi dintre noi nu stim ce sa facem sa ne incalzim. Unii se baga sub plapuma, altii aleg o cana cu ciocolata calda. Puteti alege insa o partida de sex fierbinte. Sunt cateva pozitii cu care puteti trece cu placere peste noptile reci de toamna sau de iarna.

Astfel, o pozitie sexuala care va creste temperatura este spoon (lingura), informeaza madone.ro.

Pur si simplu stai ghemuita iar iubitul tau te tine in brate din spate si isi da silinta sa te incalzeasca. Poti sa il lasi sa faca toata treaba sau poti sa tii ritmul punandu-i o mana pe talie.

Ridicatul piciorului este tot optional, dar daca simti ca te ia frigul, tine picioarele jos, cu genunchii stransi. Transferul de caldura se face instant iar ciocolata calda nu isi mai are rostul.

Sexul la dus e distractiv dar si putin riscant. E posibil ca vreunul dintre voi sa alunece. Cea mai buna pozitie sexuala pentru spatii stramte pare sa fie cea in care stai sprijinita cu mainile de perete in timp ce lui ii revine sarcina de a face tot ce e necesar pentru a tine atmosfera incinsa - tot din spate.

Daca peretele nu e rece, te poti intoarce cu fata la el si sprijinita cu spatele. Ridica un picior, eventual in jurul taliei lui. Este mai dificil pentru ca va fi mai greu sa iti pastrezi echilibrul. Orice va trece prin minte e binevenit. Sexul la dus pastreaza atmosfera incinsa. Cu un jet de apa calda si cu multa iubire, puteti uita linistiti de frigul de afara.

Girl-on-top ofera destula caldura cat sa va tina incinsi toata noaptea. Desi lui i-ar placea sa stai asezata, e de preferat pozitia orizontala. Contact pe suprafata mare inseamna caldura mai intensa.

La inceput, o patura peste cap va poate crea o frumoasa pestera, dar cand pasiunea creste, nu va mai fi nevoie de ea. Nu conteaza cat de intensa e frecarea, in scurt timp va puteti crea propriul foc.

Frigul de afara nu trebuie sa va opreasca sa aveti caldura in viata sexuala. Cu putina imaginatie si multa iubire, atmosfera poate deveni incinsa.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#pozitii sexuale, #frig, #incalzire , #sexy