Replici interzise cand faci sex

Sambata, 26 Iulie 2008, ora 13:11
8829 citiri
Replici interzise cand faci sex

Femeile pun mare pret pe vorbele spuse de partener, chiar si atunci cand sunt in pat. Le place sa fie complimentate, sa li se faca declartii de dragoste si sa li sa zica cat sunt de frumoase.

Dar ce te faci atunci cand partenerul face si remarci mai putin placute?

Iata cateva replici interzise inainte, dupa sau in timp ce faceti sex, sugerate de yuppy men's only:

1. "Te-ai intrebat vreodata cum ti-ar sta cu silicoane?" Daca descoperi ca sanii ei sunt mai mici decat ai crezut, abtine-te de la comentarii jignitoare sau de la intrebari incomode si bucura-te de existenta sutienelor cu push-up.

2. "Esti cea mai frumoasa grasuta". Cea mai mare lovitura pentru aspectul fizic feminin este formarea celulitei, pe care ele se chinuie din rasputeri sa o combata. Orice aluzie negativa din acest punct de vedere te poate costa.

3. "Iar ti-ai cumparat lenjerie intima?" Femeile petrec mult timp din viata la shopping, asa ca ultimul lucru de care au nevoie este sa le fie criticate alegerile in materie de vestimentatie sau lenjerie intima. Chiar daca probabil nu vei intelege nimic din broderiile fine care ii acopera zonele intime, trebuie sa fii sigur ca ele au valoare pentru partenera ta.

4. "Iti recomand un film XXX..." Femeile vor crede ca e metoda de a le spune ca au fost jalnice in pat. Spre deosebire de barbati, multor femei le repugna ideea de a viziona astfel de productii pentru a se perfectiona in pat.

5. "Mi-ar placea sa fii blonda". Daca ii spui asta cand culoarea parului ei este altfel decat platinata, e posibil sa considere ca esti nemultumit de aspectul ei si sa se simta lezata. Este ca si cum ea ti-ar spune ca i-ar placea sa fii mai musculos.

6. "Ti s-a mai intamplat sa faci asta?" Daca partenera ta trece prin momente penibile din pricina unor reactii fizice pe care nu le poate controla, incearca sa nu ii ingreunezi situatia prin a fi ironic si intolerant.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#replica, #compliment, #silicoane, #blonda, #aspect fizic , #sexy