Scandalurile sexuale ale miliardarilor

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 12:19
4331 citiri
Scandalurile sexuale ale miliardarilor
Susanne Klatten

Cateodata, toti banii din lume nu te pot tine departe de prima pagina a tabloidelor. Miliardarii lumii sunt cel mai bun exemplu, scrie Forbes.

Cea mai bogata femeie din Germania, Susanne Klatten, a socat intreaga lume la inceputul acestei luni cand a dezvaluit ca a avut o aventura "fierbinte" si acum este santajata de fotul amant cu inregistrari video ale intalnirilor lor.

Aventurile au potentialul de a distruge reputatiile si casniciile oamenilor. Pentru miliardari insa aventurile pot insemna prabusirea companiilor, carierelor si averilor lor.

Publicatia Forbes a intocmit o lista a celor mai zgomotoase scandaluri sexuale in care au fost implicati bogatii lumii.

Susanne Klatten

BMW, Altana

Avere: 9,8 miliarde dolari (estimata in martie 2008)

Cea mai bogata femeie din Germania a declarat procurorilor in ianuarie 2008 ca fostul ei iubit, Helg Sgarbi, osantajeaza inca de la ruperea relatiilor dintre ei.

El a avut un complice cu ajutorul caruia a inregistrat intalnirile cu Susanne si o ameninta pe femeie ca va face publice imaginile daca aceasta nu ii da milioane de euro. Ancheta a condus la arestarea celor doi, care isi asteapta procesul in inchisoare.

Henry T. Nicholas

Broadcom

Avere: 1,5 miliarde dolari (estimata in septembrie 2008)

In 2008, tribunalul din Santa Ana, California, l-a acuzat pe miliardarul de la Broadcom de conspiratie in distribuirea de cocaina si ecstasy, si ca a angajat prostituate pentru el si clientii sai. Nicholas i-ar fi drogat pe clientii sai cu ecstasy si i-ar fi ameninta cu moartea, intr-o pivnita construita special in subsolul casei sale.

Kirk Kerkorian

MGM Mirage, Ford

Avere: 11,2 miliarde dolari (estimata in septembrie 2008)

Mogulul de la Hollywood ar fi inchiriat detectivi particulari pentru a rascoli gunoiul amantului sotiei sale, milionarul Steve Bing. Detectivii ar fi gasit ata dentara cu ADN-ul lui Bing, care ar corespunde cu cel al fiicei de patru ani a lui Kerkorian, Kira. Bing l-a dat in judecata pe Kerkorian in 2002 cerand suma de 1 miliard de dolari. Cei doi au stabilit in afara tribunalului disputa.

Richard Scaife

T. Mellon & Sons

Avere: 1,4 miliarde de dolari (estimata in septembrie 2008)

Scaife, mostenitor al averii bancare a T. Mellon & Sons, trece printr-un divort public foarte urat de cea de-a doua sotie, Ritchie, dupa ce aceasta l-ar fi prins inseland-o cu o fosta prostituata. Documentele de la divort releva comportamentul cel putin bizar al miliardarului. Spre exemplu, dupa ce sotia a plecat de acasa impreuna cu catelul familiei, Scaife a pus un panou in fata casei pe care scria "Pierdut caine si sotie. Ofer recompensa pentru caine".

Mikhail Prokhorov

Onexim

Avere: 19,5 miliarde dolari (estimata in martie 2008)

Miliardarul rus a fost retinut in statiunea franceaza de ski Courchevel in ianuarie 2007, dupa ce, in urma unui raid al politiei, s-a descoperit ca in hotelul in care locuia acesta fusesera invitate prostituate. Prokhorov a negat ca ar fi vinovat, sustinand ca femeile erau fotomodele si invitatele lui. A fost eliberat dupa patru zile fara nici o acuzare.

David Siegel

Westgate Resorts

Avere: cifrele nu sunt disponibile

Miliardarul a fost obligat de un tribunal sa plateasca daune de 610.000 dolari fostei angajate Dawn Myers, pe care ar fi batut-o, hartuit-o sexual si careia i-ar fi oferit un milion de dolari pentru o partida de sex. La proces s-a mai spus ca sotia lui Siegel, Jacqueline, i-ar fi propus lui Myers un menage a trois. In plus, fiul lui Siegel, Richard, avea o relatie cu Myers la data la care s-au intamplat aceste fapte.

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Susanne Klatten, #scandaluri sexuale, #miliardari , #sexy